Pstruh stříbrný
... jak nejlíp upravit k obědu? Děkuji :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Andrea Š. (denny.kal) ID 31750, mimibazar.cz/dennykal (1.6.2013, 9:57)
včera jsem dělala k večeři a byl výborný, očistila jsem, zakápla oliv. olejem, dovnitř dala bylinky co mám na zahradě (co jsem našla ,-) tymián, oregáno, majoránku...), navrch kmín, koření na ryby a mořskou sůl, dala na papír do trouby a byl to výborné

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (17.6.2013, 7:37)
díky, nechala jsem se inspirovat a dopadlo na výbornou (Y)

ODPOVĚDĚT
Andrea Š. (denny.kal) ID 31750, mimibazar.cz/dennykal (17.6.2013, 20:20)
(Y)

ODPOVĚDĚT
Ivana L. (kamélie) ID 24844, mimibazar.cz/kamelie (1.6.2013, 9:45)
(hello)Já mám receptík jeden "nezdravý", ale dobrý. Pstruh na královský způsob - očištěného pstruha lehce nasolíme, posypu kořením na ryby a dám do něj pár plátků Hermelína. Obalím ho v angl. slanině a prudčeji opeču na pánvi. Po opečení ještě dodám slaninu a dám dopéci na chvíli do trouby. Nám to moc chutná, ale už je to takové tučnější. *-)

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (17.6.2013, 7:37)
díky, nechala jsem se inspirovat a dopadlo na výbornou (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (1.6.2013, 9:36)
po mlynarsku - osusit, osolit, opeprit, obalit v mouce (ja davam dovnitr i bylinky jako pani pode mnou), opect na panvi, dat dojit do trouby

na modro - dat do hrnce vodu, sul, bobkovy list, bile vino (citronovou stavu), horciccne seminko, kdyz zavari, pstruha ponorit a nechat tahnou (podle velikosti, maly ca 20 minut)

pokud mate stolni udak - vyudit horkym kourem, pozor, musi se snist vlazne, pozdeji to dost ztuhne a teply kour tak nekonzervuje jako studeny, takze pokud zbude, dat do lednicky a druhy den pomazanku, dele neuchovavat

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (17.6.2013, 7:37)
díky, nechala jsem se inspirovat a dopadlo na výbornou (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.6.2013, 9:09)
osolit, opepřit a do břicha nacpat bylinky, nejraději mám pažitku, meduňku anebo tymián, ještě tam dávám plátky citonu a kousek másla, peču v troubě nebo nejlépe na grilu, ale počasí nepřeje :´(

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (1.6.2013, 17:35)
Přesně tak ho připravujeme i my a je to dobrůtka (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (17.6.2013, 7:37)
díky, nechala jsem se inspirovat a dopadlo na výbornou (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (1.6.2013, 20:43)
alespoň si vychutnáte chuť masíčka...nemá cenu ho zabíjet různým kořením (F)

ODPOVĚDĚT
Marie S. (sesemka) ID 278823 (17.6.2013, 7:37)
děkuji (F)

ODPOVĚDĚT