Klíčky
chtěla bych si sama "udělat"klíčky( z čehokoliv), poradíte mě, co je na to nejlepší, jak na to a s čím nebo jak připravovat, děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Kristina P. (bubulka123) ID 469133 (4.6.2013, 11:38)
Jukni na facebook BABO RAD tam je šikulek co opravdu poraděj

ODPOVĚDĚT
Eva Hrubešová (E-Care) ID 232466, mimibazar.cz/e-care (3.6.2013, 20:34)
Posílám seznam snad Vám bude taky užitečný: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=443473479081964&set=a.284053205023993.59508.261557957273518&type=1&theater

Pěkný večer

ODPOVĚDĚT
Věra E. (Jonáš7) ID 72486, mimibazar.cz/jonas7 (3.6.2013, 20:21)
já to dělám takto-koupená semena mungo ,cizrna,čočka apod. zaleju vodou a druhý den je propláchnu a dám do petky do kterých udělám dirky a tak třikrát denně propláchnu /aby se tam neutvořila plíseň tak za dva dny to dám do tmavé místnosti ale stále klidně pětkrát za den propláchnout podle teploty jsou klíčky velké

ODPOVĚDĚT
Jana S. (JanaSL.) ID 208674, mimibazar.cz/janasl02 (3.6.2013, 19:57)
já jsem koupila v DM přimo směs semínek k naklíčení. Měli tam i tu speciální sklenici na klíčení, ale doma vyrobená vyjde levněji (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (paví očko) ID 241949, mimibazar.cz/paviocko (3.6.2013, 19:29)
nejrychleji klíčí obiloviny, luštěniny, vojtěška a řeřicha a naklíčit si můžete nechat jakékoliv jedlé semínko, naklíčené rostliny se konzumují nejlépe celé a v syrovém stavu, protože obsahují nejvíce minerálních látek a vitamínů a jsou také nejchutnější, konzumovat by se měly nejpozději sedmý den od počátku klíčení

ODPOVĚDĚT
Petra R. (PetraRol) ID 200746 (3.6.2013, 19:25)
Používám tuhle vychytávku od Moniky Brýdové a funguje to. Máme rádi právě to mungo. http://www.brydova.cz/recepty/vychytavky/612-mungo-

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (lucinkamail) ID 339761 (3.6.2013, 20:07)
můžu se Vás zeptat kde ty fazole kupujete? (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Petra R. (PetraRol) ID 200746 (3.6.2013, 21:26)
Mungo kupuji ve zdravé výživě. A děti to chroupají jen tak, jen sloupneme vždy tu vrchní slupku. Je to moc dobré.

ODPOVĚDĚT
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (3.6.2013, 18:55)
Čočka, cizrna, mungo-fazole, cukrový hrášek i hrách...
Do salátů, do číny, jen tak chroupat...já i polévku dělám raději z malinko naklíčených luštěnin (stačí 2 dny).

ODPOVĚDĚT