Tatry v létě...prosím mohly by jste mě pomoct a
poradit kde se ubytovat v Tatrách,když pojedeme vlakem, aby v okolí bylo i dobré spojení na středně těžké tůry,jela bych poprvé tak to tam vůbec neznám, moc děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (3.5.2014, 10:09)
Jezdíme do Tater každé léto, určitě Poprad, Velký Slavkov, Starý Smokovec, Nová i Stará Lesná, Štrba (Y) tam všude je spousta hotelů, penzionů i soukromých ubytování, stačí si jen vybrat...odevšad výborné spojení... (hello)

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (3.5.2014, 10:07)
Ještě doplním, že jsme také léta jezdili do tohoto hotelu Urán V Lomnici vlakem- do stanice Poprad- Tatry a ze stejného nádraží do Tatranské Lomnice TEŽ, s přestupem ve Starém Smokovci. Ale už jezdíme pár let autem :-).

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (3.5.2014, 9:51)
Dobrý den Petruš,
jestli chcete opravdu super ubytování, tak hotel Urán v Tatranské Lomnici (Y). Opravdu vynikající služby od ubytování, stravy, ochoty personálu a také polohy (Y). Električka kousek od hotelu, vše v blízkosti ( cukrárna, obchod, električka). Ubytování je v Tatranské Lomnici hodně, ale s tímto hotelem máme jen ty nejlepší zkušenosti a jezdíme sem k http://sorea.sk/Default.aspx?CatID=502aždým rokem |:o) a jinam už bychom nejeli, protože už víme, že je toto naprosto super a navíc nad hotelem lanovka na Skalnaté pleso a Lomnický štít a také super výchozí bod na výlety (clamp). My tam jedeme opět druhý týden v červenci. Jestli budete chtít cokoliv, písněte do vzkazů. Přečtěte si recenze, to mluví za vše (L). Navíc zdarma cestování električkou ve všech střediscích po dobu pobytu!

ODPOVĚDĚT