záloha
Potřebovala bych poradit, v prosinci 2010 jsme dali zálohu na kotel a do dnešního dne nemáme ani kotel a ani zálohu. Po konzultaci s pravnikem jsme pisemne odstoupili od smlouvy, pan bohuzel postu s pruhem navic od advokata neprebira.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Marie S. (sesemka) ID 278823 (2.7.2013, 9:35)
Náš známý to udělal opačně - šel si k té firmě také něco objednat - udělali práci a on nezaplatil a ejhle, věci se najednou daly do pořádku. Jen s tím rozdílem, že tu práci pro něj byla objednat jeho dobrá kamarádka. Fifty- fifty ... My měli problém s jedním pánem s reklamací podlahy ... na vyřízení reklamace jsme čekali tři měsíce, nepomohl právník, jen jsme prostě otravovali a otravovali, pán byl stále ve vaně nebo na služebce ... minimálně by zasloužil důtkama na zadek nebo pořádný liskanec, ten si schovejte po vyřešení celé záležitosti ... (F)

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (2.7.2013, 6:43)
To že si člověk nepřevezme dopis nic neznamená. Pošlete se zeleným pruhem a ten se po uplynutí úložní doby vhazuje do schránky a považuje se za doručený - to by snad právník měl vědět (H)
Změnila bych právníka.
Najděte firmu odkupující pohledávky - dostanete sice míň než kolik Vám dluží, ale lepší něco než nic.
Nebo se zmiňte místním rváčům co máte za problém a jestli by nepomohli - někdy pár namakaných chlapů zmákne víc než všechny soudy.
No a pak ještě můžete zajít do místních novin a dát jim příběh do tisku, případně se obraťte na televizi.

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Kitkak) ID 56531, mimibazar.cz/kitkak (1.7.2013, 23:47)
Bylo podáno trestní oznameni z podezrení trestneho cinu zpronevery, a podvodu ani jedna skutkova podstata pry nebyla naplnena, podano odvolani ke Krajskemu zastupitelstvi - opet oznameno ze postup Policie byl spravny. Chtěla jsem se zeptat musí podnikatel z přijaté zálohy odvest socku a zdravku popř zdanit tento prijem????? Chtela jsme se zeptat zda nemate neco zkusenosti se sepsanim podnetu ke kontrole na FÚ a sociálku a z faktury, kterou nám vystavil na nejake instalaterske prace, ktere provedl nebylo odvedeno ani DPH. Má vubec cenu takto psat nějkaký podnět ke kontrole? Jsem naštvaná a když nemám peníze já, tak ať je nemá ani on!!!! Bylo podano vše i na soud.. po pul roce se soud konecne ozval a chtel zaplatit alespon soudni polatky, dal stale cekam. Odpovi mi FU popr, Žů na muj podnet??? Prosím o rady.
Díky

ODPOVĚDĚT