Římský hrnec
Dostal se ke mě nějakou náhodou římský hrnec. Chápu to správně, že se pekáč namočí do vody a když se peče, nesmí se otevřít? Já jsem to teda nikdy zatím nevydržela a otevřela, abych maso obrátila a podlila, takže ho vlastně používám jako klasický pek
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
věra Z. (VEZA) ID 284159 (8.10.2013, 16:03)
Hlavně ho musíte dát do studené trouby.

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (8.10.2013, 12:39)
Během pečení neotvírám - princip je ten, že je v tom jídlo dušeno-pečené ,-) . Když ho otevřete, veškerá pára unikne a pak už je to jen pečené.

ODPOVĚDĚT
Jana Ž. (Lamberta) ID 433418 (8.10.2013, 13:59)
Když to já nikdy nevydržím, dycky se kouknu ,-)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (8.10.2013, 11:22)
Já ho kdysi vyhrála a dala jsem ho dceři a ta si ho nemůže vynachválit - vše dělá bez tuku i zapéká
přečtěte si o něm jak se používá http://zena-in.cz/clanek/pomocnik-jmenem-rimsky-hrnec/kategorie/dum-a-byt

ODPOVĚDĚT
Jana Ž. (Lamberta) ID 433418 (8.10.2013, 11:31)
Teď jsem se dočetla, že se nesmí mýt saponátem a pískem. To já ho teda vzala obojím (zip)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (8.10.2013, 13:01)
,-) ,-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana Ž. (Lamberta) ID 433418 (8.10.2013, 11:17)
klasický pekáč. Opravdu se to maso nepřipálí, když ho tam budu dvě hodiny cmudit na 220?

ODPOVĚDĚT