Krém na mastnou pleť se suchými místy
Mám mastnou, ale citlivou pleť. Mám nad kořenem nosu, v obočí, na stranách nosu a někdy i na tvářích svědivá šupinkující místa. Používám krém Mixa, ze začátku super, ale druhý už mi tak nezabírá. Jaký používáte krém s takovou pletí? dále koment
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (7.11.2013, 10:11)
nedávno jsem byla na školení Mary Kay o typech pletí. Určitě bych doporučila, ať nepoužíváte krém na mastnou pleť. I když máte t-zonu mastnou. Je třeba se řídit těmi citlivými a šupinkujícími místy a tvářemi. A zvolit krém dle větší plochy obličeje, tedy v tomto případě krém na citlivou a suchou. Když použijete krém na mastnou, zbytečně stahujete a vysušujete ta suchá a citlivá místa. Základem je dobrá hydratace. Mastnotu z t-zony si můžete během dne odsávat papírovým kapesníčkem, nebo k tomu určenými papírky a doplnit třeba lehce krémem, který matuje pleť. Jestli máte možnost, zajděte si na elektronickou diagnostiku pleti k nějaké kosmetičce a uvidíte, že největším problémem je hydratace a spousta žen si myslí, že mají mastnou pleť, ale opak je pravdou. :-$ A jen doplním kvalitní čištění a pitný režim.

ODPOVĚDĚT
Romana F. (čoklet) ID 229624, mimibazar.cz/coklet (7.11.2013, 9:53)
po tom oleji stažená nebudete já si taky ráno odmaštuji plet a stažená právě nejsem ale každý to má asi jinak (F)

ODPOVĚDĚT
Romana F. (čoklet) ID 229624, mimibazar.cz/coklet (7.11.2013, 9:18)
mám to samé,ráno nic nedávám radši jen make-up ale večer si dávám dětský olej ten náš český modrý,všude koupíte malá skleněná lahvička za 20kč,nedám na něj dopustit,zkoušela jsem vše od vichy atd,a nic mi nezabralo ba naopak se mi ještě dělali bedary :^) za pokus nic nedáte (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (pajjakk) ID 102030, mimibazar.cz/pajjakk (7.11.2013, 9:24)
Jenže já si musím ráno pleť vyčistit od mastnoty a dát krém, protože jen s make-upem bych byla stažená a loupala bych se na čele ještě víc, páč to ten make-up zdůrazní *-)

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (pajjakk) ID 102030, mimibazar.cz/pajjakk (7.11.2013, 9:15)
Nechci se lesknout, ale chci zabránit tomu šupinkování. Vím, že potřebuju hydratovat, ale každý hydratační krém není stejný...

ODPOVĚDĚT