Motivační dopis
Jakým stylem by jste napsaly motivační dopis k životopisu když se jedná o práci se kterou nemáte zkušenosti. Jde o práci kterou jsem sice nedělala, ale myslím si že na 99% bych ji zvládla....Nemáte některá podobnou zkušenost?? Nechci to zbabrat...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie Z. (lufinka) ID 11404, mimibazar.cz/lufinka (22.11.2013, 13:51)
Do motivačního dopisu uveďte i, jak se firma jmenuje, něco co jste o nich vyčetla na netu, od kterého roku působí, nějaké ocenění. že byste ráda pracovala v takto úspěšné firmě a bla, bla, bla... Pak, že jste velmi učenlivá, rychle se zapojíte do chodu firmy a vystihnout klady. Vůbec bych nepsala, že nemám zkušenost s touto prací. To vůbec nikam nepiště. Spíš vypište klady z minulého zaměstnání, spolehlivost, flexibilita, práce v kolektivu, týmový hráč, komunikace s nadřízeným.. prostě něco najděte. Mě to takto předtím radila kamarádka, přímo personální. Hlavně aby tam byly informace o té firmě i pozice na kterou se hlásíte. Oni budou aspoň z toho usuzovat, že jste se aspoň podívala a zjistila o něco o jejich společnosti a ne jen odpověděla stroze na inzerát.

ODPOVĚDĚT
Eva J. (evuse76) ID 151559, mimibazar.cz/evuse76 (22.11.2013, 11:34)
Prostě to tam napiště, že víte, že je to práce přesně pro vás, že jí bez problémů zvládnete atd.. Na webu najdete spoustu vzorů.

ODPOVĚDĚT