Těsto kynuté v chladu
Párkrát jsem pekla z těsta, které kynulo přes noc v lednici. A chtěla jsme se zeptat, takhle mohu nechat kynout všechna těsta s kváskem nebo jen při nějakém konkrétním složení?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (29.11.2013, 20:57)
Je tak možné nechat pomalu veškeré kynuté věci - díky procesům v těstě se pak zlepší výživová hodnota a kvalita těsta ( bude nadýchanější a křupavější).

ODPOVĚDĚT
Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (29.11.2013, 21:27)
Já zatím vyzkoušela mléčné houstičky a byly výborné. (Y) Nadýchané, jak peřina. Tak mě napadlo udělat takhle vánočku. Takže ji mohu udělat z receptu, který jsem používala při kynutí v teple, pak ji smotat a dát ji na noc do lednice a ráno upéct? Možná se ptám jako trdlo, ale nerada bych pak vyhodila těsto do koše. Nemám s kynutým těstem moc zkušenosti. *-)

ODPOVĚDĚT
Zdena l. (žabada) ID 132621 (30.11.2013, 9:03)
Nechte kynout jen neupletené těsto, i v lednici by Vám mohla překynout a při pečení by spadla :-$

ODPOVĚDĚT
Monika S. (yrral) ID 97945, mimibazar.cz/yrral (29.11.2013, 23:07)
Prosím hodte odkaz na recepet , chtěla bych udělat něco vyzkoušeného mám ráda ty z lídla jsou tomu podobné? moc děkuju (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (30.11.2013, 9:52)
Odakz
http://www.laskominyodmaryny.cz/2012/12/mlecne-brusinkove-bulky.html

Přidávám do nich ještě 2 - 3 lžíce sušeného mléka. Ale musím Vás zklamat, mléčným houstičkám z obchodu chuťově podobné nejsou .

ODPOVĚDĚT
Iveta B. (Iveta21) ID 96930 (29.11.2013, 19:33)
všechny (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina Š. (Katulik007) ID 98130, mimibazar.cz/katulik007 (29.11.2013, 19:26)
Nechávám tak pokaždé, když se mi to hodí (F)

ODPOVĚDĚT
Markéta T. (Irro) ID 164456 (29.11.2013, 18:27)
Zkuste se poptat na fcb skupina Pečempecen.cz, Najdete odpověď na všecho.

ODPOVĚDĚT