Poradíte jak jinak dělat než - šnek, spíchnout špejlí, obalit v ochucené mouce, usmažit!!!!?? Takhle to dělám léta a chtěla bych něco jiného!!
| Hana S. (hanstro) ID 212581 (5.1.2014, 22:01) | Děkuji všem za receptíky!!!
ODPOVĚDĚT |
|
| Radka K. (porik) ID 64736, mimibazar.cz/porik (5.1.2014, 21:56) | Klobásu stočím do šneka a do spirály vsunu kousíčky sýrů obalených v plátkách šunkového salámu, sešpejlím a osmažím na oleji.
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie B. (brodska.luc) ID 165102, mimibazar.cz/brodskaluc (5.1.2014, 19:38) | taky jenom do trouby, zamotat a dát na pečící papír nebo folii a je to dobrota
ODPOVĚDĚT |
|
| Kateřina H. (Hordová) ID 152396 (5.1.2014, 17:48) | stočenou na šneka, propíchlou zkrz na skrz špejlemi a šup okořeněnou troškou kvalitním gril.kořením na grill ... mňam
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (5.1.2014, 17:16) | my jí vždy jenom opekli na pánvi, nijak jsme neobalovali ani neochucovali, vidíte, děkuju za dotaz, aspoň se přiučím.
ODPOVĚDĚT |
|
| Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (5.1.2014, 17:06) | Já naposledy vyzkoušela toto:klobásu stočit do kolečka,zalít šlehačkou,v které rozmícháte lžičku hořčice a česnek dle libosti,nesolím,protože klobása sůl pustí...peču v troubě cca půl hoďky..trošku kalorická ale žravá záležitost
ODPOVĚDĚT |
| | Hana S. (hanstro) ID 212581 (8.1.2014, 20:43) |
Tak jsem dneska udělala podle vašeho receptu a Manža se olizoval až za ušima. Určitě budu dělat častěji!!!! Děkuji!
ODPOVĚDĚT |
| | | Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (8.1.2014, 21:57) |
,myslela jsem si to,je děsně "žravá"
ODPOVĚDĚT |
| | | | Hana S. (hanstro) ID 212581 (8.1.2014, 23:39) |
To teda jóóóóó!!!!!!!!
ODPOVĚDĚT |
| | Hana S. (hanstro) ID 212581 (5.1.2014, 22:02) |
Tohle je zajímavé, asi zkusím!
ODPOVĚDĚT |
|
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (5.1.2014, 16:44) | naši teď dělali recept, že klobásu vymačkali, udělali z ní karbanátky a opekli, prý to bylo vynikající
ODPOVĚDĚT |
| | Hana S. (hanstro) ID 212581 (5.1.2014, 23:27) |
Co do těch karbanátků dali, nevíte?
ODPOVĚDĚT |
|
Vendula M. (24vendy) ID 93656 (5.1.2014, 16:43) | já smotám jako šneka, obalím v hl.mouce. Nakrájím cibuli na půlkolečka osolím, opepřím a na pánvi osmahnu do sklovata, pak podleju vodou nebo vývarem a chvíli podusím .Klobásu narovnám do pekáčku, na každého toho šneka dám tu cibuli a podleju voudou z cibule. Nakonec každého šneka posypu strouhaným sýrem a dám péct do trouby na 200-220stupňů,jak dlouho nevím, prostě podle toho sýry.
ODPOVĚDĚT |
|
| Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (5.1.2014, 16:19) | u nás se dá jen do trouby, trochu podlít a píct Někdy když se nedělá na vánoce, tak posypeme třeba grilovacím kořením
ODPOVĚDĚT |
|
| Eva Matzová (evickaaa) ID 24156, mimibazar.cz/evickaaa (5.1.2014, 16:17) | já je dám jako párky na pečící papír a strčím je do trouby...děti se mužou užrat,chutná jim to víc jak obalené
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (5.1.2014, 16:12) | děláme šneka v trojobalu, i nám chutnají vepřové nebo kuřecí závitky z masa a vymačkám do nich klobásu je to moc dobré vyzkoušejte
ODPOVĚDĚT |
|
| Miroslava Č. (tamitt) ID 144186, mimibazar.cz/tamitt (5.1.2014, 16:11) | Tchýně ji obaluje v trojobalu jako řízek
ODPOVĚDĚT |
|