Zamražování hotových jídel
Potřebuju mamince navařit a zamrazit obědy na dobu, kdy se vrátí z nemocnice. Dochází mi inspirace, dejte mi prosím typy. Jsem nějaká vyšťavená a napadá mě jen rajská, guláš, polívka.. Pokud možno bez papriky (myslím zeleninu) a málo kořeněné. Díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Hana H. (Hanily) ID 135504 (21.2.2014, 15:14)
Já navařím jídlo a zavařím ho v zavařovačce v mikrovlnce.
Je to daleko chutnější než rozmrazené.
Jen otevřete, vyklopíte na talířek a ohřejete.
,-)
Zavařuji když je teplé tak 2 minutky, když studené tak 4-6 minut.
Záleží na výkonu mikrovlnky.

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (pajjakk) ID 102030, mimibazar.cz/pajjakk (20.2.2014, 19:42)
Holky zlatý, díky moc (L) (L) (L) Mě totiž už nenapadá vůbec nic, ani co vařit dětem - to víte mateřská ,-) A rizoto a těstoviny, to bych ani neřekla, že jde (Y)
Udělám seznam a navařím, co se tam vejde (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 70336 (20.2.2014, 19:37)
... rajskou jsem taky mrazila s hovězím masem, obměnu pak s plněnými paprikami, kynuté ovocné knedlíky, nebo bramborové, tvarohové knedlíky, žemlovka, masa: guláše, španělský ptáček, nebo hovězí kostky na houbách apod. řízky, karbanátky, ještě jsem nabalíčkovala do alobalu i lasaně s mletým masem a taky to dobře dopadlo :-)

ODPOVĚDĚT
Zdenka D. (filidr) ID 250820 (upraveno 21.2.2014, 7:11)
zamrazit se dá skoro všechno, já mám v mražáku - guláš, paprikáš, rizoto, bramborové plněné knedlíky, blbouny s borůvkami, tvarohové knedlíky s jahodami, polévky všelijaké, játrovou omáčku, roštěnou, svíčkovou, omáčku na špagety a jiné.............před 3 lety nám odešel poslední syn z domu a já neumím vařit pro dva, vždycky je toho víc, pak to dávám zamrazit a někdy pak nemusíme vařit, vytáhnu ráno z mražáku, ohřejeme a nevaříme

ODPOVĚDĚT
Taťána Z. (Tanza) ID 38589, mimibazar.cz/tanza (20.2.2014, 19:32)
Omáčky - znojemská, hamburská, svíčková, pražská (F)

ODPOVĚDĚT
Vlasta Z. (vlastaz) ID 11528 (20.2.2014, 19:29)
Mrazili jsme tátovi, než se naučil vařit - lze téměř cokoliv. Všechna dušená masa, jak kostky, tak plátky, ptáček, zapečené těstoviny, těstoviny v omáčce, sekaná, dušená zelenina - brokolice v omáčce, zelí..., řízky už smažené, sladké knedlíky ( kynuté i bramborové i tvarohové ), fazolový guláš... jen to občas bylo dobrodužství, když mu v mrazáku spadly cedulky. Strašně nerad škrábe brambory, tak vždycky doufal, že se z toho vyloupne něco, co se dá sníst s chlebem nebo knedlíkem :-)

ODPOVĚDĚT