Škrábadlo
Moc prosím. Jak velké škrábadlo musí mít kočička v bytě? Stačí ji 110 cm nebo potřebuje až ke stropu?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Michaela F. (mišus) ID 81147 (5.5.2014, 7:23)
Manžel vyrobil podobné škrabadlo co je na obrázku, je ukotvené ve stropě. Když byla naše Micina mladá tak škrabadlo využívala 100%. Ale teď (už je starší paní) už na škrabadlo neskáče, stačí jí brousit si drápy o spodní díl škrabadla. (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (Aliga) ID 10256, mimibazar.cz/aliga (4.5.2014, 23:26)
naší kocce stacil na skrabani kus koberce pribity na kusu prkna ^o)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava B. (JájaB.) ID 453552 (4.5.2014, 18:16)
tak to je u každé kočičky asi individuální- máme 2 kočky domácí a mají teda jedno malé klasické dvoupatrové škrábadlo- opravdu si na něm brousí drápky( budem muset měnit provaz, jak je to již rozedrané), ale do té boudičky dole nelezou... nicméně naše čindy jsou dost akční a rády mi lezou všude po výškách- takže my jsme nedokupovali velké škrábadlo, ale udělali jsme jim ho ze staré skříně( potáhly jsme jeden bok skříně až vysoké téměř až ke stropu kobercem, nahoře mají cca 20cm místa- chodí tam chrupkat...a na bok + zed jsme přidělaly pár poliček potažených kobercem) a můžu říct, že to je nejvíc frekventované místo, když se honí tak to jsou mety nahoru a dolů :-D teď jim budeme schánět rouru od koberce abychom jim tam dodělali ňáký nový prvky :-)

ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (GabcaK) ID 6002 (4.5.2014, 14:28)
No já bych řekla,že záleží i na plemenu kočky *-)My máme britku a má jen tu tyč,cca 50 cm-bohatě jí to stačí,nic jiného nedrbe (F)

ODPOVĚDĚT
Katka M. (luarka) ID 3105 (4.5.2014, 14:47)
Budeme mít britku :-) Bude mít i pelíšek tak právě nevím jak moc ty kočičky to škrabadlo využívají. Jestli až do stropu s odpočívadly není zbytečné. Kočku jsme nikdy neměli tak jsem z toho taková vyhukaná :-$
Děkuji.
Koukala jsem na Ebi a je nádherná!

ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (GabcaK) ID 6002 (4.5.2014, 14:58)
My letos koupili britku i rodičům,mají jen tu vlnu(druh škrabadla)a stačí,nikde jinde také neškrábe,ale oproti Ebi je to divoška ,-)Leze všude po parapetech,do skříněk,to třeba Ebinka nedělala,takže záleží,jaká Vaše (@) bude (F)Záleží na tom,kolik místa máte,jestli bude chodit i ven,osobně si myslím,že není potřeba veliké škrábadlo (F)Uvidíte,že si lehne tam,kam zrovna bude chtít :-)Takže počkejte,na tu výbavu až tak nespěchejte,dnes je všude všeho plno,uvidíte,co se bude hodit (F)

ODPOVĚDĚT