nevěra
Prožívám ted hroznou situace je mi strašně . odešel mi manžel za jinou která za to vůbec nestojí sama doma nechala dvě děti . Nabalila ho u něj v práci a já nic netušila , z ničeho nic mi oznámil že se stěhuje . Že odchází že ke mě už nic
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 91 komentářů
Daniela J. (Dadad) ID 1815, mimibazar.cz/dadad (26.6.2018, 19:27)
Dobrý den Lucko, je to už dávno, já vím, ale zajímalo by mně, jak vám to nakonec dopadlo... Jsem teď tak trochu v podobné situaci....
Daniela.

ODPOVĚDĚT
Ivana V. (Ivuchas) ID 147063 (21.5.2014, 11:23)
Snad ještě citát : "Slovo "odpuštění" se užívá už dva tisíce let, ale jen velmi málo lidí ví, co znamená. Nemůžete odpustit sobě ani druhým, dokud se ztotožňujete se svou minulostí. Odpustit můžete pouze tehdy, když žijete v přítomném okamžiku. Tím učiníte minulost bezmocnou a uvědomíte si, že nic z toho co jste kdy udělali druhým nebo co druzí udělali vám, nemůže ovlivnit podstatu toho, čím opravdu jste. Pojem Odpuštění se pak stane zbytečným" (z knihy Eckharta Tolle - Moc přítomného okamžiku)

ODPOVĚDĚT
Ivona N. (yvoušek) ID 88072, mimibazar.cz/yvousek (20.5.2014, 23:26)
jj tak to bohužel chodí

ODPOVĚDĚT
Jita R. (koblizecek) ID 56433 (20.5.2014, 13:26)
Lucko zazila jsem to taky,taky si nasel zenu ktera za to moc nestala.Byla o 10 let starsi s trema detma,kazde jineho tatinka,vecne sedavala v hospode ve 4 cenove skupine.On odesel ,ja zustala s dvema malyma detma na materske.Vzpamatovavala jsem se s toho nekolik let.Dnes,uz jsou deti velke a vubec zadnou radost me nedela muj syn...... 8o|
Zadneho opravdu dobreho chlapa jsem take nepoznala,zadny hezky zacatek se nekonal je to,uz 20 let. :-(

ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (20.5.2014, 12:14)
Jsem sama 20 let (Y) (Y) (Y) samozřejmě on toho lituje já mam krásne šikovné vnoučata a je mi moc fajn jen lituju toho že jsem se před 20 lety trápila (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina M. (Etoile) ID 8070, mimibazar.cz/Etoile (20.5.2014, 10:22)
Dá se říci že na den přesně jsem toto prožila před rokem. Rodina dle mého soudu OK, sice problémy byly, mně ale nepřišly až tak zásadní, neřešila jsem samu sebe,ale hlavně děti a rodinu jako takovou, naopak, můj muž sám sebe řešil víc než děti a rodinu jako takovou...táhne mu na 40 a zdálo se mu, že je tráva jinde zelenější, tak šel, prakticky ze dne na den, z nového baráku, bez varování, před dovolenou...k ženský starší než já se dvěma ještě menšíma dětma (taky odešla od muže) ...byl to mazec :-@ :-S 8o| ...Omlouvám se, ale nepomůže nic, tohle si musíte odžít,aby to odešlo. Pokud je rozhodnut, stejně nic nenaděláte. Začněte řešit praktické věci - péče o malou, kdy jí bude vídat, kolik vám bude platit, jak to bude s bydlením, jak si rozdělíte věci....a naplánujte si s dcerou dovču, já odletěla za dva měsíce poté s dětma k moři a byla to snad nej dovolená (Y)

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (Wewa) ID 16754, mimibazar.cz/wewa (20.5.2014, 10:10)
Tak něco podobného také právě prožívám. Vrátila jsem se loni z dovolené a pošťačka mi donesla dopis od jeho právničky, že ho zastupuje ve věci rozvodu. Ani mi to nedokázal říct a říkal, že mi by mi to nejspíš ani neřekl, kdyby nepřišel ten dopis. Měsíc jsem rozvedená, řeším bydlení. V bytě zůstat nemůžu, je jeho. Koupila jsem si byt, je s tím spousta starostí a do toho mám ani ne za týden státnice na VŠ. Řeším učení, stěhování, vyřizování spojené s koupí bytu, vystěhování původního majitele... Myšlenkama jsem pořád mimo. Naštěstí je momentálně pryč, odešel. Nedávno jsem se dozvěděla, že nás opustil kvůli o 12 let starší ženské. Její maminku to prý stálo život. Neusnesla, že on kvůli její dceři opustil rodinu a děti. Je mi z něj špatně, děti si s ním po 14 dnech co je pryč nemají ani co říct... Ale nebudu se ponižovat, už o něj nestojím. Každý je strůjcem svého štěstí. (tudle

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (Wewa) ID 16754, mimibazar.cz/wewa (20.5.2014, 10:11)
(tudledudle) Věřím, že bude líp. Musí

ODPOVĚDĚT
Šárka K. (78srdicko) ID 243262, mimibazar.cz/78srdicko (20.5.2014, 8:06)
S odstupem času budete ráda, že jste se takového blba zbavila. Věřte mi. Chvíli bude trvat, než se z toho oklepete, ale najděte v sobě tu sílu a osvoboďte se. Mám to za sebou a (drink)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 170347 (20.5.2014, 6:29)
Lucko, bolí to a bude bolet hodně dlouho, vím o čem mluvím, máte ale dítě a to vám
pomůže to překonat, uvidíte. Chce to vyplnit svůj čas, aby nebyl velký prostor na
přemýšlení, protože to je zbytečné. Zbytečné je také prosit, aby se vrátil, i kdyby se někdy vrátil, tak to nebude teď. Překonate to, jenom to chce čas, uvidíte, jednou budete na sebe hrdá, že jste to zvládla. Ono ty růžové brýle po čase spadnou a nastane normální běžný život, který měl kdysi s vámi.
Držím palce (F)

ODPOVĚDĚT
Iva Z. (Hrosik4) ID 368452 (19.5.2014, 22:33)
Po půl roce to vzal hopem. Nechte ho ať si natluče hubu, tenhle co sem pochopila sexuální maratón nemůže vydržet na furt. Pokud dcerka je na tom psychicky špatně vemte jí k psychologovi. Pak třeba na výlet nebo do bazénu. Vy vemte krabice a pokud tam zbylo něco jeho všechno mu vyhoďte z domu ať nic co je jeho Vám ho nepřipomíná. Dejte hlavu nahoru a bojujte. Vím je to těžké, někdy ten život dá kopanc když to nejméně čekáte... Vyhledejte právníka ať s Vámi sepíše podmínky pro něj, klidně ho ztáhněte z kalhot ,-) Ukažte mu, že i když Vás ponížil dokážete mu to vrátit ještě silněji. Hodně sil a pevné nervíky (L)

ODPOVĚDĚT
Bronislava H. (broňule_1979) ID 171451 (19.5.2014, 22:04)
Byla jsem v podobné situaci v polovině února. Kvůli pětileté dceři jsem se musela dát rychle do kupy. Moc mi pomohla knížka Radikální odpuštění. Držím Vám pěsti, na začátku to vypadá beznadějně, ale věřte, že bude lépe.

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 22:13)
Broni to doufám nic jiného si nepřeji kdo nezažil nepochopí .

ODPOVĚDĚT
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (19.5.2014, 20:56)
nás opustil táta starší dcery když jí byly 3 roky....bylo to hrozné...sama jsem to nezvládala a dcera vysedávala u okna kdy přijede tatínek domů :-(opravdu to bylo moooc těžké, ale ustála jsem to.Asi po roce se k nám vrátil(milenka ho nejspíš omrzela) ale bylo to na nic...už to nebylo jako dřív, takže jsme to po vzájemné dohodě ukončili.Pro malou to bylo asi fááákt hrozné, ale jinak to nešlo.Ted jsem 11 let vdaná....spokojená....starší holka bude za chvíli plnoletá a pak mám mladší 6ti letou.Nelituju toho všeho....všechno zlé je k něčemu dobré.....Starší se s tátou vídá pořád a já a on jsme opravdu nej..přátelé (clamp)takhle to funguje už roky a je to fakt v pohodě.Samozřejmě vím, že varianta tatínek a maminka je nejjj....ale ne vždy to jde...takže nevěšte hlavu :-$bude lépe....uvidíte (F)

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 21:15)
Dano taky jste si prošla stejným peklem jako já a ted už u vás svítí jen sluníčko doufám že i unás to časem budem všechno ok. Čas všechny rány zahojí ale ted mě to zatím stále jěště bolí .

ODPOVĚDĚT
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (19.5.2014, 21:44)
Luci nebojte...ono se to fakt zlepší...uvidíte (F)mě tenkrát pukalo srdce....strašně jsem ho milovala a do toho dcera stále kde je tatínek....opravdu jsem myslela, že se to nedá zvládnout, ale dá......a teď jsem štastná, že to je jak to je....fáááákt zatněte zuby a jděte dál.....hlavně mu nedávejte najevo jak mooooc vám chybí atd...podobné scény mám i já (tehdy) za sebou a po letech mě sám řekl, že to pro něj bylo vlastně jen odpuzující......a je to tak....na začátku jsem za ním jezdila, brečela atd....pak jsem se na to vše vyprdla a najednou jezdil on za mnou a bylo mu divné, že už "nedolejzám" :-$

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 22:09)
hodně jste mě tady všichni povzbudili moc vám všem za to děkuju uvědomila jsem si že opravdu nemá asi cenu za ním dolejzat a prosit se když on ani nezvedá telefon a sám mi řekl že on mi taky nevolá abych mu dala už pokoj se už se nikdy nevrátí . Že se to prostě stalo tak at to tak beru at jsem silná pro svoji dceru to mi řekl . Takže jsem ted pochopila že nemá cenu brečet , volat, prosit i když je to tak těžké a tak tady chybí . Ale na druhou stranu když nad tím přemýšlím možná si to ani nezaslouží abych bojovala . Právě naopak možná mu chce dát příležitost at si zkusí něco nového a at sám pak spadne na dno . Sám pak pochopí jaké to je tam být a trápit se jako já ted v tuhle chvíli.

ODPOVĚDĚT
Irena R. (Ramirča) ID 223751 (20.5.2014, 16:29)
soucítím s Vámi.MNe odešel asi3x a vždy došel jednou po týdnu či dvou,potom po 3 měsících a nakonec po roce a vždy jsem mu dala šanci a bylo zklamání až spolužačka řekla dost a doslova mne donutila na inzerát poslat a našla jsem si manžela a jsem šťastná.Jak jsem měla holčičku,-tedy ji čekala už mi zase psal,-ta jeho předělal byt,koupil ji pračku..postavil místnost navíc a jak on byl na tom hůř,tak ho prostě vykopla,Byt je její..a už mi psal lítosti..ale já už byla tady a čekala holčičku..takže když chlap něco má,chce více..tady já říkám kdo s čím jak zachází,tím také schází..Takže čas rány zhojí.A nedej bože aby se vrátil a vy měla nějakého kamaráda a vrátila jste se..tady znám chlapa co měl ženu a dceru a šel jinam a jak bylo ouvej,chtěl k ženě-byly rozvedení..a ona chtěla a asi za2 roky odešel..žádné milosti..má co chtěl,ať si tam zlůstane,či časem si jde jinam..mne už život dost naučil..

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.5.2014, 22:20)
To jsou slova do pranice (Y)
A Vy si zapamatujte to, co vám řekl-že se nikdy nevrátí.
Až za čas přileze a ta šance, že přileze je fakt velká, poslala bych ho s chutí kamsi.Když nikdy, tak nikdy (F)
Věřte, že na vás někde čeká někdo, kdo vás bude mít rád a bude za to stát (F)

ODPOVĚDĚT
Simona E. (borstice) ID 73296, mimibazar.cz/borstice (19.5.2014, 22:58)
Přesně tak, moc hezky napsano (Y) (Y)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (19.5.2014, 22:16)
(Y)přesně tak (F)

ODPOVĚDĚT
Radka N. (emma142) ID 276387 (19.5.2014, 20:43)
Víte co bych udělala já?- došla bych si k holiči, na kosmetiku, koupila bych si něco pěkného a začala si vážit sama sebe- když už bydlí na proti přes ulici tak at vidí že se kvůli němu nesesypu a že nejsem žádná chudinka. (F) Jinak přeju hodně síly -hlavně kvůli dětem (mamca)

ODPOVĚDĚT
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (19.5.2014, 21:46)
(Y)

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 21:01)
Radu já dostala pokázku v hodnotě 3000 ,- na kosmetiku atd ... včera jsem si koupila oblečení ,boty protože tohle samé co vy mi radily kamarádky a známí ale dneska jsem se zase zesypala .Říkám šílená situace kterou ted momentálně vůbec nedávám . Ale na tu kosmetiku opravdu zajdu a začnu se chovat ne jako mamina v teplákovce ale jako žena která není jen putkou ale je taky stále hezká a přitažlivá.

ODPOVĚDĚT
Dana H. (Dana D16) ID 8289, mimibazar.cz/danad (19.5.2014, 21:46)
(Y) |:o) (L)

ODPOVĚDĚT
Daniela W. (truelove23) ID 511661 (19.5.2014, 21:22)
zozypete sa este velakrat .. ja som sa zosypavala uz len tak,lebo som pocula piesen co mal rad,lebo som citila parfem,lebo som videla dvoch stastnych ludi a potom uz naozaj bez priciny...a jedneho dna to preslo.. zobudila som a bola som iny clovek a som maximalne spokojna so zmenou, ktora nastala :) som samostatna,uzivam si zivot a uz nedovolim ziadnemu chlapovi,aby si myslel,ze som len na jedno ( ci uz na postel alebo ako sluzka) :) moj momentalny chlap to plne akceptuje a je spokojny,lebo JA som spokojna

ODPOVĚDĚT
Daniela W. (truelove23) ID 511661 (19.5.2014, 21:25)
znie to blbo,ale vela zien robi tu chybu,ze sa obetuju a nemyslia na seba,ale ked na seba nemyslite - nie ste v pohode,chyba vam ta radost so zivota,to,ze si kupite saty,vyjdete von s kamoskami,hodite problemy za hlavu - vela zien vidi uz len rodinu a muza,ako sa treba starat a teraz toto potrebuju deti,tak ja si nic nekupim atd... sme zeny - toto je pre nas najdolezitejsia vec na svete,ale aj MY sme dolezite :) aj ja chcem vyzerat dobre,aj ja chcem ist na ,,pivo s kamoskami,,..a to si treba uvedomit :) |:o) takze hlavu hore a zacat byt trosku viac sebecka nie je zle

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 22:11)
(Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.5.2014, 22:06)
(Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana H. (THL11) ID 365674 (19.5.2014, 20:22)
Jak můžete vědět, že zato nestojí?
Vždycky je vina na obou stranách

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (19.5.2014, 20:42)
Věřte, že může být vina jen na jedné straně.....

ODPOVĚDĚT
Zuzana H. (THL11) ID 365674 (19.5.2014, 20:49)
:-D

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (19.5.2014, 20:33)
Jj,dneska je moderní spolu nemluvit ,společné problémy řešit tím,že se uteče k jiné,že jo.Ano,je vina u obou,takhle se to neřeší,mají spolu mluvit,ne,že hned zdrhne k jiné.

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 20:53)
Přesně tak to je taky můj názor !!!!

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (19.5.2014, 21:02)
nebojte,on má mozek v pytli a to doslova (smich)nějaká Karkulka jak té svojí říkám po domácku já, vás nenahradí,jednou až bude pozdě na to příjde ,-)ale to už na něj budete zvesela kašlat Vy. (H)

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 21:06)
Jo to jeono prosila jsem ho ted na kolenou tak jsem se ponížila aby zustal že tady má domov rodinu lásku a otevřené srdce . Ale tam prostě dostal něco nového nepoznaného co mu uplně zatemnilo mozek a ted jakoby nevidel neslyšel.

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.5.2014, 22:08)
Protože myslí ptákem.Neponižujte se, vím, že to bolí ale fakt to nedělejte, poplačte si, když jste sama a jemu ukažte, že ho máte uplně v sedeli, ať si to myslí (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (19.5.2014, 21:10)
vůbec neporosit,ať jde třeba do háje,když chce,nic neuděláte, jen se ponížíte,to není cesta,jediná cesta a tu už jsem psala, je pro nás pro některé dost tvrdá a to je ,mít ráda sama sebe,já tohle neumím,ale jsem snaženlivá. ,-) (F)držte se.Bude líp i když vám to dnes připadá jako z jiného světa (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Zuzana H. (THL11) ID 365674 (19.5.2014, 20:36)
Jak víte, že hned? Mohli mít problém už dlouho

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 20:50)
Ano to možná měl problém skrz postel každý den jsme spolu nespali ale když by nás měl rád a miloval mě proč si se mnou nesedl a neřekl mi co bychom mohli zlepšit atd.. Proč mi jen potom oznámí že se stěhuje . Byla to pro mě šílená bolest a mě se zhroutil v tu chvíli celý život já mu věřila a měla v něm vše. Místo toho on mi lhal a chrápal s jinou už půl roku .

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.5.2014, 22:17)
Lucko ani ta druhá s ním nebude spát denně, možná první 3 měsíce ale déle ne.
Sex není půlka vztahu, vztah je uplně o něčem jiným +o(
Něco Vám řeknu-pokud to je kvůli sexu a on to neřešil, nebo se nesnažil řešit, tak by to byla pouze záminka a ne důvod.
Důvod je jasný-zamiloval se a čuchnul k jiné.Ta k vaší smůle byla povolná.Držte se (L)

ODPOVĚDĚT
Agnes G. (AgnesGrygova) ID 405360 (19.5.2014, 21:26)
Sex je půlka vztahu!Pokud žena nedá muži to co chce tak jde jinam.Bohužel je to tak.

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (19.5.2014, 22:11)
Pokud chlap začne myslet ptákem, může mít doma sex denně a stejně jde jinam, pokud tedy chce a co si budeme povídat, nejen chlap, může to udělat i žena.Jen u těch chlapů je to pravděpodobnější, protože jsou lovci.Žena se spíš musí zamilovat

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (19.5.2014, 20:57)
Proč jsem si kladla taky,proč,prostě se stalo ,vy momentálně neuděláte vůbec nic,hlavně ho nepřemlouvejte,pokud to vydržíte,já nevydržela (smich)nevolejte,nepíšte,nejste,dnes se tomu už směju,lituji vás,vím to a znám,ale vy se nesmíte litovat,jedině čas pomůže,jen ten. (F)

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (19.5.2014, 20:40)
prima, beru to podle sebe a věřte,že to byl šíp z čistého nebe,rovnou do srdce,pokud by to tak bylo,paní co se zde ptá, by to čekala,tak moc by jí to nesebralo. (F)

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (19.5.2014, 20:02)
Ono se to lehce říká,ženy pode mnou mají naprostou pravdu...Lucko,život nekončí,přejde to a ještě prožijete hezký život.Máte dítě,to je asi nejvíc co žena může mít,chlapů je na světě mraky,a lepších (F)

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (19.5.2014, 19:58)
bolí to moc,popsat se to nedá,jediné čeho já po čase lituji je to,že jsem ho přemlouvala ,aby zůstal ,-)bolí to, vím jak vám je,jediný co se musíte naučit i já se to učím ,jde to velmi ztuha,mít ráda sama sebe. (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Ivana V. (Ivuchas) ID 147063 (19.5.2014, 19:53)
Lucko hodně síly, život není peříčko a je na nás se se vším co přináší poprat. Časem vše přebolí, užívejte si, že máte zdravé děti a moc se v tom nepatlejte, protože žádný chlap za to nestojí, aby ste si uhnala nějakou nemoc ze smutku. Vybrečet se je zdravé, ale zbytečně nesmutnit a užívat si každý den. Jak říkala Scarlet: Teď na to nebudu myslet, zítra je taky den!

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 20:43)
(L)

ODPOVĚDĚT
Monika Z. (zadovicek) ID 480111 (19.5.2014, 19:42)
Chápu,že jste v tu chvíli nebyla moc při smyslech,ale postupně vám bude líp,klidně si skočte k dr.pro něco na zklidnění,dcera vás potřebuje v pohodě.Určitě začněte žít svůj život,potkáte spousty nových lidí a zjistíte kolik nových věcí můžete dělat.Manžela to možná časem přestane s onou dámou bavit,ale třeba už budete někde jinde....

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 20:56)
Moni tak tohle mi přesně říkají i lidi v mém okolí .

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (19.5.2014, 19:36)
Nedivte se, že s vámi po té scéně nechce mluvit. Nejspíš vás chce nechat vychladnout. Záleží taky na tom, co mu píšete. Tak to chvíli nechte.

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 21:18)
Té scény zpětně lituju neměla jsem to dělat :( ale ve mě to vřelo ale já jsem si tím ulevila . Vím že jsem tím v jeho očích dost klesla to určitě ale prostě jinak to nešlo nevadí stalo se .

ODPOVĚDĚT
Hana P. (habrbiska) ID 213491 (19.5.2014, 19:29)
Lucinko, teď zatněte zuby a držte se ze všech sil! Já takhle držím přes rok. A uvidíte, že malá Vám vynahradí víc, než si myslíte. Trvá to dlouho a jde to pomalu, ale jde to! Velice dobře si pamatuju tu první bolest a ty šílený stavy. Ale ženská kvůli dětem vážně vydrží moc a my všechny Vám hrozně moc držíme palce, protože spousta z nás má za sebou totéž. A ty léky vážně nejsou od věci, dost to člověka uklidní. Moc Vám přeju, aby to všechno bylo brzy za Vámi.

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 19:32)
Haní jste moc hodná vi všichni tady co přispíváte svými zkušenostmi příspěvky moc děkuji moc si toho vážím . Jsem opravdu ted v šílené depresi a každá rada slovo mi moc pomáhá a povzbudí .

ODPOVĚDĚT
Hana P. (habrbiska) ID 213491 (19.5.2014, 19:50)
Já do dneška bojuju se stavy, kdy bych toho p...... nejraději nakopala někam ,-)
Ale pak si vždycky řeknu, že mi za to nestojí - že můžu být ráda, že jsem se takovýho trubce zbavila :-) Člověk pro něj dělá první poslední a nikdy to není dost. Tak teď zkrátka dělejte první poslední jen pro sebe a dceru! Uvidíte, co všechno spolu můžete zažít, když budete mít čas. Myslete na sebe, Vy jste teď pro malou ten nejdůležitější člověk na světě. Ona musí cítit, že jste její neotřesitelná jistota a bude v pořádku. Alespoň u mě to tak bylo.

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (19.5.2014, 20:42)
Máte pravdu je to tak !!!

ODPOVĚDĚT
Celkem: 28 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>