Dcera plive skoro všechno jídlo-13 měsíců
Dceři jsem začla namixovat jídlo, krájím ho na malinkaté kousky, přesto skoro všechno jídlo dcera plive. Vyplázne jazyk a vše vypadne i to co jí chutná, nejvíce to dělá s masem. A k tomu strašně málo pije přes den.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (4.11.2014, 8:24)
Nechala jsem dceru, aby jedla sama, byl sice bordel, ale jedla.
Rozhodně bych nemixovala dál, znám děti, které mají doteď dávivý reflex při každém jídle, protože jedli mixovanou stravu dlouho.
Hlady neumře, toho bych se nebála (F)

ODPOVĚDĚT
Věra F. (pupečník) ID 54068, mimibazar.cz/pupecnik (3.11.2014, 20:56)
tak my máme teď 12 m. a občas my taky něco vyplivne a pak si to strká zas do pusy nebo to různě prasí po stolku, ale když má hlad tak kousíčky v poho sní, maso jí teda taky moc nejede, zkuste jí dávat jídlo do ruky, třeba kus rohlíku, chlebíku, bramboru, těstoviny...co dáváte na pití?kojíte?

ODPOVĚDĚT
Radka Š. (rsram) ID 151855, mimibazar.cz/rsram (3.11.2014, 20:08)
Nevím teda jestli mixujete nebo krájíte ,-)ale pokud plive krájené , mixovala bych dál....měla jsem obdobný problém a celkově i ve 2,5 syn špatně snášel kousky....teď skoro ve 4letech mu dělá problémy už jen špagety,teda pokud je nechám dlouhé.
Také bych ji dávala talíř s jídlem na stoleček ať se obslouží sama....jak píše Hanka brambory, těstoviny....vůbec bych ji nekrmila a nevšímala si jí....třeba ji to dojde po pár týdnech plácání se v jídle rukama ,-)

ODPOVĚDĚT
Michaela M. (MisaMakocova) ID 125781, mimibazar.cz/misamakocova (3.11.2014, 16:54)
A předtím jedla normálně nebo to dělá pořád? Já mám doma roční berušku a teď začala taky blbnout s jídlem, chvíli jí a pak vyplázne jazyk a jídlo vyndavá. Myslím si, že je to jen období, že prostě chtějí zkoumat.

ODPOVĚDĚT