Stále single, co s tím..?
Nemůžu stále potkat toho pravého, je mi 39,5 let, nemám děti. Je tu nějaká podobná nešťastnice, ideálně taky Chomutov?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 75 komentářů
Jitka Š. (šandíci) ID 196695, mimibazar.cz/sandici (25.2.2015, 7:31)
skoda, ze bydlite tak daleko, mam kamarada co je single ,-)
kdyby to cetla nejaka slecna z Prahy a okoli, tak at se ozve ,-)

ODPOVĚDĚT
Zuzana G. (zigi) ID 20599, mimibazar.cz/zigi (25.2.2015, 6:13)
Když se kouknu na Vaši fotku, tak si myslím, že se Vás ti chlapi bojí - něco stylem " tak na tu nemám" :) Někde jsem četla, že člověk nikdy nenajde toho "pravého", ale musí s někým vytvořit ten "pravý" vztah.
Jinak co se týče miminka, tak mi to nedá sem nenapsat, že když moje teta umírala, tak si strašně vyčítala, že si po rozvodu nepořídila děti, doslova řekla, že by jí bylo jedno s kým... (okolí jí tento nápad tenkrát rozmluvilo) ...to jen tak ze života.

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (24.2.2015, 21:55)
No, jestli čekáte, že potkáte ideál, tak to asi ne...
Jde o to najít chlapa, který bude tolerovat vás a vy jeho, a to doslovně. Nic víc, nic míň.
Lépe se hledá ve 20, jak ve 40 ( přesně jak píše "petulíšek" ;). Ve 20 jste plná ideálů a nechápete vlastně skutečný život...tudíž nejste tak náročná a dokážete se lehce přizpůsobit. Taky jsem se brzo zakoukala a jsme s manželem doslova jako "jing a jang". Jenom postupem času obrušujeme hrany, už 25 let :-D.
Vzhledem k tomu, že mi je 45, tak já osobně bych s ohledem na věk nečekala. Pokud vám to situace dovolí (zázemí, finance, pomoc přátel či rodiny...), tak bych šla do dítěte, i kdybych neměla partnera. A v budoucnu buď někoho potkáte, anebo ne... Mít partnera totiž nemusí být zárukou fungující rodiny či zázemí pro děti. Asi bych se takto rozhodla proto, že znám dost singl žen a ty s dítětem mi připadají takové "vyrovnanější a

ODPOVĚDĚT
Iva Š. (matejan) ID 81077, mimibazar.cz/matejan (24.2.2015, 21:42)
Já vás trochu povzbudím. Moje sestra v 35 stále byla sama bezdětná. Tak si podala inzerát a asi na třetí pokus se trefila. Ti chlapi nebyli vůbec špatní, docela se tam i najdou normální. Ten třetí jí sedl a ona jemu, i věkově k sobě jdou. Je hodný, milý, hezký, pracovitý, jen trochu nesmělý a neprůbojný. V dubnu se prvně viděli, po 2 týdnech se k ní nastěhoval a v listopadu otěhotněla. V dubnu začnou stavět domeček. ,-) ,-) ,-) (Y) (Y) Držím palce. Jo a ještě z naší rodiny z minulosti. Strejda ve 40 letech byl ještě svobodný, taky si našel ženu na inzerát, do roka měli dítě - jí bylo v té době 40 prvorodička, nějak kolem sam. revoluce. Jsou spolu dodnes.

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (24.2.2015, 21:04)
Škoda, že jste tak daleko, seznámila bych vás s mým bráchou ,-) Letos mu bude 39, stále svobodný, nekuřák, rodinný typ. A moje švagrová je taky svobodná, bezdětná, jen je o něco mladší, už jsme se smířili s tím, že naše děti budou bez sestřenek a bratránků. A upřímně, člověk často najde protějšek ve chvíli, kdy ho přestane hledat - osobní zkušenost. Taky jsem měla za sebou x nevyvedených schůzek, vztahů ani ne, spíše jen těch schůzek. Pak jsem se naštvala a rozhodla se, že odjedu do ciziny. Už jsem měla vše zařízené, a něco ve mně mi řeklo, ať nikam nejedu. A hned nato jsem si našla práci, kterou jsem dlouho hledala, a taky známost, s níž jsme spolu už skoro 12 let, z toho 9 let jsme manželé.

ODPOVĚDĚT
Barbora Š. (Robobara) ID 457809 (24.2.2015, 19:59)
Marti, přidávám se k Vám. Sice mi je o trošku míň - bude mi 33, ale přijde mi, že po třicítce to strašně letí a jestli se"něco nestane", zůstanu sama, nebo přinejmenším nestihnu najít partnera ve věku, kdy ještě můžu mít dítě. Dítě bez otce nechci - nějak bych to nechtěla udělat vůči dítěti, ani vůči sobě, protože toužím po opoře a partnerovi po boku. Zájmů mám dost - od těch, které dělám sama, tak ty, ke kterým by se hodil parťák - turistika, výlety ... ale pořád nějak chybí ten, s kým bych to sdílela. Mám kolem sebe jak kamarádky (i starší), které jsou na tom jako já, tak ty, které mají do roka tři různé známosti. Nevím, čím to je *-).

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (24.2.2015, 19:49)
Ten výraz nešťastnice se mi moc nelíbí...zrovna dcera mojí kolegyně, je sama, zatím neměla partnera, přitom je to opravdu hezká holka, má třicet...nemá si kde najít partnera, protože je od rána do večera v práci mezi samými ženskými, o víkendech jezdí domů...ono je opravdu pravda, že pokud si ženská nenajde partnera na škole, pak už je to těžší ale ne nemožné...choďte mezi lidi, zapište se do různých akvitit dle vašeho zájmu abyste byla mezi lidmi stejných zájmů, klidně i seznamku, pečujte o sebe, užívejte si, že si můžete dělat, co chcete, zapište se jako dobrovolník do nějakého zařízení, ať jste prospěšná a jestli to máte někde psáno, tak se někdo objeví...zamyslete se i nad tím, jestli nemáte vysoká očekávání...

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Janota21) ID 478229 (24.2.2015, 18:28)
Moje známá taky nemohla najít toho pravého a nejvíc ji trápilo, že nemá děti. Když jí bylo kolem 40, smířila se s tím, že už se chlapa ani dětí nedočká a našla si práci v dětském domově. Je šťastná a děti ji milují. Vím, že to není to pravé ořechové, ale je to možná lepší řešení, než se trápit kvůli chlapovi.

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (24.2.2015, 18:01)
Moje kamarádka poznala toho pravého ve 40 a ve 42 letech porodila dítě - už je mu 9 let.
Vy jste hezká ženská, pozdě není, myslím, že máte šanci na druhou várku chlapů - ale nesmí vám vadit rozvedený muž, co už nějaké dítě z prvního manželství má.
Ovšem je fakt, že čím je člověk starší, tím má větší nároky a hůř se přizpůsobuje. Psala jsem tu o svých problémech s psychikou, zkoušela jste nějakou psychoterapii? Možná by to vyřešilo i problém s hledáním toho pravého. A co všechno pro to děláte? Jinak mít dítě bez partnera je taky řešení, spousta dětí vyrůstá v neúplných rodinách.
Ještě bych se zeptala, co pro to děláte? Chodíte někam? Doma vám asi nezazvoní.

ODPOVĚDĚT
Radomíra N. (akdaren) ID 402201 (24.2.2015, 17:41)
Škoda, že jste tak daleko, co já bych měla pro vás nápadníků. Mají stejný problém. Strašně moc vás chápu, zažívala jsem něco podobného, nakonec jsem to stihla, 1. dítě ve 36 letech, 2. hned potom. Mého manžela mně "dohodila" kamarádka. Klaplo to, jsem šťastná. Samota je nejhorší. Držím vám palce, rozhoďte sítě na všecky strany. Tím myslím chodit mezi lidi, výlety...však víte. (L)

ODPOVĚDĚT
Šárka P. (Ssara) ID 203308, mimibazar.cz/ssara (24.2.2015, 16:19)
Marti, necetla jsem vse, ale neda mi to nenapsat...
A opravdu hledate=chcete?
S tim hledanim myslim napr. jeden nas kamarad. Je mu 34, svobodny bez zavazku, zije porad u rodicu. Hodne place, ze nikoho nemuze najit, ale vubec nic proto nedela. Tim nemyslim seznamky, tam chodi, ale vicemene si odmita pripustit, ze vztah = 2 ne on sam. Porad mluvi o sobe a svych dvou konickach,kazdou konverzaci k tomu smeruje, nenasloucha a kdyz mu to jeho kamarad rekne narovinu, ze takhle si babu nenajde, tak odpovi...to je zajimavy, ale ne. (ze naslouchat a menit se nehodla, od rodicu z mini pokojicku se neprestehuje atd.)
Tim nerikam, ze je to vas pripad a uz vubec to nemyslim zle, je uplne jedno jak zijete, pokud jste stastna...
Pokud nejste a chcete to zmenit, pak to chce urcite chodit co nejvic mezi lidi. Idealne provozovat konicek, ktery mate rada a zapoji vas do okoli lidi s podobnymi zajmy...
K tomu vam moc doporucuji mrknout na film Tajemstvi, dle knizky Tajemstvi od Rhondy Byrn

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (24.2.2015, 21:35)
No tak to se ani nevidím, že nikoho nehledá, když mamahotel funguje bezpečně :-)

ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzza) ID 6434, mimibazar.cz/zuzza (24.2.2015, 16:19)
Myslím, že je třeba slevit z nároků na toho pravého. *-) A to už v tomto věku jde těžko, jste na něco zvyklá a asi se vám nebude chtít něco měnit. Pořizovat si děti sama je dle mě sobecké. Děti potřebují celou rodinu, oba rodiče a pořizovat si je pro svou potěchu, pro svůj pocit je sobecké.

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (24.2.2015, 21:11)
A pro co jiného si ženy pořizují děti než pro ukojení své vlastní potřeby předat kus sebe? Možná, že někdo si děti pořizuje z NEsobeckého důvodu, aby mohl chodit na poštu pro dávky od sociálky, ale normální žena si dítě pořizuje právě pro ukojení své potřeby, která by měla být přirozená každé normální ženě, která je schopna mateřského pudu a lásky!

Ano, dítě potřebuje celou rodinu, ale i když potkáte "toho pravého", a pořídíte si s ním dítě, kde máte tu jistotu, že rodina vydrží a bude fungovat?

ODPOVĚDĚT
Věra V. (Lucitta) ID 114317, mimibazar.cz/lucitta (25.2.2015, 8:41)
souhlas (Y)

ODPOVĚDĚT
Radomíra N. (akdaren) ID 402201 (24.2.2015, 22:20)
Karoli (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (24.2.2015, 17:45)
Zuzi,ale kdo Vám zaručí,že budete mít úplnou fungující rodinu *-)myslím,že vůbec není sobecké mít dítě bez otce,rozhodně lepší než když dítě vyrůstá mezi hádkami (hadka) (facky)sice z obouma rodiči,ale i tak pro dítě velmi stresující.Sice mám rodinu,ale pokud bych neměla a byla sama určitě bych si mimi pořídila i bez chlapa.

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (24.2.2015, 21:54)
A co pak teprve ve dvou rodinách ve střídavé péči, přičemž to v každé funguje naprosto jinak (někdy jeden dělá schválně opak toho, co chce po dítěti ten druhý) a třeba ještě se syndromem ADHD nebo jiným hendikepem????? To raději bez tatínka v rodném listu, ale zajistit dítěti (i sobě) klid a lásku a šťastné dětství...... Já se řídím heslem - lepší žádný táta (máma), než špatný (á).

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (24.2.2015, 22:17)
(Y)vidím to stejně.

ODPOVĚDĚT
Karolína S. (Lenova) ID 483694 (25.2.2015, 11:05)
Tak hlavně aby ty všechny paní, co si za každou cenu chtějí pořídit dítě samy a nepotřebují partnera, na to i měly po finanční stránce. Protože co si budeme nalhávat, opravdu hodně žen samoživitelek spoléhá na dávky od státu, nejsou schopny uživit samy. Tady je jich taky plno. Bych chtěla vidět, kolik žen by si nechalo udělat dítě, kdyby vědělo, že ho musí uživit z vlastní kapsy.

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (25.2.2015, 13:06)
Karolíno ,)to bych nemohla mít dítě nikdy *-)protože o práci můžete přijít vy i váš manžel-partner a jste na tom stejně,zrovna tak Vás může opustit,neplatit alimenty,vážná nemoc v rodině.......atd.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Michaela P. (Jezecek2007) ID 194019 (24.2.2015, 14:59)
Tak že jste sama,to by až tak nevadilo.Někdy je lépe člověku samotnému než v nevyhovujícím stavu partnerském (vím,o čem píšu).
S těmi dětmi je to ale složitější.Bez nich je život opravdu prázdný.Jenom mi přijde takové ....nevím jak to napsat,pořídit si děti za každou cenu jen proto,že mi ujíždí vlak.Jak to těm dětem pak vysvětlíte,proč vznikly (a věřte mi,že ony se ptají opravdu podrobně,teď mají období,kdy to řeší denně).Nebo potkáte náhodou toho pravého a budete mít upíchnuté dítko nevímským a on to nerozchodí.
Můj kolega kdysi říkával: kdo nehledá,ten najde,ikdyž nechce. (F)

ODPOVĚDĚT
Věra V. (Lucitta) ID 114317, mimibazar.cz/lucitta (24.2.2015, 14:52)
Řešila jsem v 35 a tak jsem si dítko pořídila bez tatínka, bude mi 40, chlapa nemám, ale úžasného syna, na kterého jsem moc pyšná. Pokud chcete dítě, máte "koule" na to se o něj sama postarat a uživit ho, tak nečekejte, máte za vteřinu dvanáct, držím pěstičky! Držím se hesla,když se chce, všechno jde ,-)

ODPOVĚDĚT
Martina T. (Roxxana) ID 452858 (24.2.2015, 22:35)
Jak jste to provedla Věrko?

ODPOVĚDĚT
Věra V. (Lucitta) ID 114317, mimibazar.cz/lucitta (25.2.2015, 8:20)
Píšu vzkaz (H)

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (24.2.2015, 21:46)
Máte můj hlas!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (L)

ODPOVĚDĚT
Renata Š. (Nikita03) ID 27377 (24.2.2015, 14:41)
Známá na tom byla podobně jako vy, skoro 40 a hlavně chtěla děti. Tak na inzerát našla dárce, který stál o potomky, které by finančně podporoval, občas je viděl. Dnes má po umělém oplodnění 2 kluky - 7 letá dvojčata, je s nimi sama, několikrát do roka se vidí s taťkou (bydlí dost daleko od nich), ale je moc spokojená.
Určitě nezoufejte, rozhlížejte se kolem sebe a nebojte se sama něco podniknout. Každý štěstí svého strůjce (Y)

ODPOVĚDĚT
Michaela L. (Misa30) ID 75790, mimibazar.cz/misa30 (24.2.2015, 14:31)
Nevzdávat se,ono to příjde :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (kukuli) ID 106248, mimibazar.cz/kukuli (24.2.2015, 14:22)
Já bych věděla o svobodném chlapovi, hodný, bez závazku,bez děti, ale děti nesmírně miluje, pro ty naše je to nejoblíbenější strejda [A]. Pochází ze Žatce, ted bydlí v Postoloprtech a ma velmi blízký vztah k Chomutov u (Y).

ODPOVĚDĚT
Martina T. (Roxxana) ID 452858 (24.2.2015, 22:37)
Tak mi prosím napište, děkuji :-$

ODPOVĚDĚT
Martina F. (Mata3636) ID 313151 (24.2.2015, 16:26)
Jé, tak to by bolo krásne, ak by sa tí dvaja dali dokopy a klapalo by im to. Potom by bol MMB fakt unikát - nielen recepty, predaj vecí, ale aj zoznamka. A úspešná (Y)

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (24.2.2015, 14:30)
Leni,tak šup už pište paní vzkaz (Y) (Y).

ODPOVĚDĚT
Romana S. (Vanda7) ID 336781, mimibazar.cz/vanda7 (24.2.2015, 16:33)
A pak dejte vědět jak to dopadlo. (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (24.2.2015, 16:54)
Romčo,já už mám (X) (Z)i (svatba) (smich)to jsem jen chtěla poslat pro paní co vložila dotaz.Ale někdy bych je všechny 3poslala někam hoooodně daleko (pst)

ODPOVĚDĚT
Alena T. (Smaiilicek) ID 143278 (upraveno 24.2.2015, 14:00)
Jéje, jsem na tom podobně jako Veronika R. - v dnešní době kdybych neměla manžela, tak už bych si asi "neuměla" najít někoho jiného.... ,-) Ale velká pravda je změnit trochu okruh kde se většinou pohybujete *-) i když je asi fakt, že na správňáckého chlapa můžete narazit i u popelnic, když půjde vynést odpadky a nebo cestou metrem. Za chvilku bude léto, třeba na nějaké grilovačce u známých a nebo na nějakém výletě s kamarádkou potkáte někoho, s kým najdete společnou řeč a budete tolerovat i některé chlapské neřesti (a že jich někdy chlapi maji ,-)) které si myslíte že byste netolerovala. A kdyby se žádný takový nenašel, co nějaký kamarád, který by dopomohl k miminku? Zní to divně, ale slyšela jsem o několika ženách, které si takhle mimčo pořídili... [A] Jste sympatická ženská a to by v tom byl čert, aby se někde nějaký "pan Božský" nenašel.

ODPOVĚDĚT
Martina T. (Roxxana) ID 452858 (24.2.2015, 22:38)
Já asi vůbec nevím jak na to jít.. *-)

ODPOVĚDĚT
Veronika R. (lucy1412) ID 302817 (24.2.2015, 13:21)
Sama si neumím představit hledat chlapa teď "v dospělosti" . Jsme spolu s manželem od dvaceti a známe se od 15ti. Kdybychom se rozešli, ani nevím kde se chlapy hledají ,-) Nedivím se Vám, ale neříkejte mi, že tam někde na Vás nějaký nečeká! Jen si představte jak je on celý nešťastný, že Vás nemůže najít a jděte mu naproti. Přihlaste se do kurzu angličtiny, do posilovny, vyrazte na poznávací zájezd,choďte na vínečko, nebo na kávičku s kámoškama. A hlavně bych se nesnažila najít toho pravého, ale udělat si toho pravého z chlapa kterého budu mít doma! (až se nějaký objeví, a on se zaručeně objeví) Jo a hlavně HODNĚ TOLERANCE!!!!!!!!! (L)

ODPOVĚDĚT
Martina T. (Roxxana) ID 452858 (24.2.2015, 13:34)
(L)

ODPOVĚDĚT
Adéla R. (bolk) ID 140005 (24.2.2015, 13:06)
Moje nej kamarádka,fajn jen měla smůlu. Před rokem(bylo jí 41) byla už úplně špatná zkoušela různé seznamky, všichni kolem něco vymýšleli a nic. Ještě na začátku minulého léta byla dlouhodobě sama. No a na konci léta jela na vodu, kde se seznámila s dnes budoucím manželem. Za měsíc a půl mají svatbu a jsou neskutečně šťastní. Budoucí manžel je stejně starý, skvělý nechápu jak mohl být sám. No a vidíte za 3/4 roku obrat o 360stupňů. držím palce určitě na vás taky někdo někde čeká. (F)

ODPOVĚDĚT
Martina T. (Roxxana) ID 452858 (24.2.2015, 13:11)
Krásný happy end, pozdravujte kamarádku a doufám, že budu mít také takové štěstí (L)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 30 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>