Zvěřina - kančí maso
O víkendu tu maminka hledala tip na recept z kančího masa, paní tu dala tip na řízky, které se předem nakládají do takové směsi a pak jen obalily ve strouhance. Nepamatujete si přesně složení té směsi,prosím???Nejde mi dohledat.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Veronika Ř. (Veronika812) ID 330671 (18.11.2015, 19:34)
Děkuji ... :-)

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (17.11.2015, 0:14)
Dobrý večer, to jsem psala já, nakládám tak všechno maso na řízky a je to léty vyzkoušené a osvědčené (nebojte se, že by to mělo nějakou jinou chuť, ba naopak všichni tvrdí, že jsou šťavnatější a lepší)... Na kg masa cca: 2ks vejce, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, lžíce hořčice, a rovná lžíce Podravky či Vegety, kdo chce ,tak trošku pepře... Vše pořádně zamíchat a do toho naložit maso nakrájené, já nenaklepávám... Nechat do druhého dne (mám vyzkoušené i tři dny, jen každý den vyndám potřebné množství a udělám čerstvé řízky). Může se smažit jen takto nebo klasicky- tedy obalit ve strouhance... (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika H. (monka229) ID 279467, mimibazar.cz/monka229 (16.11.2015, 21:52)
zvěřina na řízek chce vždy potřít směsí česneku se solí, lehce zakápnout olejem a nechat do rána v lednici odležet

ODPOVĚDĚT
Martina H. (adamtu) ID 121045, mimibazar.cz/adamtu (16.11.2015, 20:38)
Veru psala jsem dotaz a tuším že to bylo 2vejce vrchovatá lžíce hl mouky lžíce hořčice sůl přidala jsem ještě koření na zvěřinu a podravku obojí od oka nechala jsem to asi hodinu naležet (nechte klidně i déle je to lepší) řízky jsem pakobalila už jen ve strouhance a byly výborné a měkké ale lepší je jíst teplé studené pak nebyly nic moc

ODPOVĚDĚT