Utopenci recept
Prosím jaký je Váš nej recept na utopence, potřebuji na oslavu 60., nemám čas experimentovat??? Moc děkuji...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Judita M. (katz) ID 108188, mimibazar.cz/katz (10.8.2016, 20:55)
Já dělám jako naše hospodská z deka a třetí den jsou ,už vyborný.Jinak klasika oloupu ,propíchám,cibule,pepř celý,bobkový list. (Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Zamie) ID 88816 (10.8.2016, 15:48)
Nejlepší recept? Dojít do vyzkoušené prodejny, koupit 5l láhev za dvě kila a vím, že budou vždy super :-) Snad vás můj tip neurazí ,-)

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (10.8.2016, 15:38)
U sebe v albu mám recept na utopence, jsou velmi dobré a oblíbené. Nakládám i karbanátky na kyselo, to je taky hodně jedlé a na oslavu jako dělané.. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Blanka O. (aurix007) ID 346322 (10.8.2016, 14:57)
Nejlepší utopenci, které znám, nedělám už jiné a jíst se dají hned druhý den (Y)

Špekáčky oloupeme a 3x nařízneme. Řez vymažeme hořčicí, můžeme dát chilli, pak cibuli a okurek. Vložíme do sklenic, přidáme lžičku Podravky nebo Vegety a zalijeme nálevem ze 3 dílů vody a 1 dílu octa. Zavařujeme 20 minut při 80 stupních.

ODPOVĚDĚT
Irena L. (limlice) ID 165419 (10.8.2016, 15:41)
Dělám přesně ty samé a jsou prostě nejlepší (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena M. (a74) ID 400427 (10.8.2016, 14:07)
Delala jsem nedavno 2x po sobe a vyborne. Nechat odlezet cca tyden.
Kupovala jsem lidlovsky camembert, meli v akci.
Rozriznout syr na pulku a kazdou natrit rozmackanym cesnekem, posypat trosku mletou paprikou a polozit listek dva bazalky. Priklopit k sobe pulky a skladat do sklenice. Kolem toho dat cervenou cibuli, par strouzku cesneku, par listku bazalky, bobkovy, nove koreni a cely pepr. Vse zalit olejem. Repka, slunecnice... Olivovy je zbytecny.
A ja blba ted ctu, ze jste chtela utopence ,-) ,-) ,-)
No nic, mazat to uz nebudu a udelejte i syr, vegetarianum prijde vhod (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (leenkii) ID 57484 (11.8.2016, 12:56)
:-) (Y) použiju, díky!

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (10.8.2016, 13:48)
Dělávám je často ted jsem je v neděli naložila tak že v pátek už budou mnamka.
Do kastrolu dám vodu podle chuti cukr,sul ocet, nov. koření,pepř a bobkový list
nechám 5 min povařit a zchladnout.
Špekáčky krájím na půlky a proříznu na 3krát jako když děláte ježka.
Prokládám s cibulí do 5ti litrovky a zalijí zchladlou ochucenou vodou.
Dávám nahoru sáček na gumu a do špajzky na chladné místo nejlépe na dlažbu. (Y)

ODPOVĚDĚT
Lucie L. (Labouche) ID 20603, mimibazar.cz/krasavice (10.8.2016, 12:21)
Mam tento recept a je opravdu vynikajici, utopenci se daji jist uz druhy den:

https://www.toprecepty.cz/recept/9563-utopenci-nejlepsi-co-zname/



(F)

ODPOVĚDĚT
Veronika Ř. (Veronika812) ID 330671 (10.8.2016, 12:57)
Moc děkuji, ten zkusím, mám to až na příští týden na víkend, tak mají dost času na rozležení. :-)

ODPOVĚDĚT
Daniela H. (littlenail) ID 110422 (10.8.2016, 11:41)
Dobrý den, pokud máte málo času, tak je udělejte na kolečka.
Nálev dělám z Novy, ocet a voda půl na půl. Navíc cibuli, česnek, bobk. list.
Zalít vlažným nálevem a nechat v teple, za pár dnů je natažené.

ODPOVĚDĚT
Veronika Ř. (Veronika812) ID 330671 (10.8.2016, 12:58)
Děkuji...

ODPOVĚDĚT