kynuté těsto v pekárně dukátové buchtičky
Jak děláte těsto na buchtičky? Dáváte nejdřív tekuté a pak sypké?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Radka H. (radkaaa) ID 95559 (15.4.2016, 22:37)
V pekárně vždy nejprve tekuté a potom sypké.... ne jen u dukátových budchtiček, ale u každého těsta jak na chleba, tak na ostatní (L)

ODPOVĚDĚT
Andrea š. (Andy117) ID 219245 (15.4.2016, 18:58)
Dekuji vam :-) jen jsem se chtela ujistit (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (15.4.2016, 16:54)
Do pekarny vzdy nejdriv tekute a pak sypke, k cemu je testo urceno nehraje roli.

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (Janyse) ID 206386, mimibazar.cz/janyse (15.4.2016, 14:42)
Ano, dělám jedině v pekárně těsto na dukátové buchtičky, a jak píšete vždy tekuté a pak sypké :-)

ODPOVĚDĚT
Eva M. (Mázovka) ID 192582, mimibazar.cz/mazovka (15.4.2016, 13:44)
Andrejko do pekárny musíte vždy dávat tekuté a pak sypké (F)

ODPOVĚDĚT