Nevíte ,prosím o levném ubytování v Berlíně?
Co tam vše navštívit, dejte mi tipy prosím
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (20.4.2016, 9:32)
Mám poměrně čerstvou zkušenost... byli jsme v řijnu loňského roku.

Bydleli jsme v hotelu Transit ve čtvri Kreuzberg, hotel přes Booking.com, jednoduchý, naprostá spokojenost, blízko metro.
Počítejte s nákupem karty na dopravu, určitě si jí pořiďte, jak se Berlín po válce rozvíjel dvěma směry, tak je obrovský a není v silách člověka ho obejít pěšky. Hodně času jsme strávili na muzejním ostrově, bohužel část se opravuje a neviděli jsme Pergamonský oltář, alespoň máme důvod se tam vrátit.

Berlín je strašně zvláštní město, hrozně chaotický, bláznivý, špatně jsem se tam orientovala /a to mám orientaci dobrou/ bez mapy ani ránu, přesto mě okouzlil.

ODPOVĚDĚT
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (20.4.2016, 9:34)
Viděli jsme klasické turistické body - muzea, bránu, Friedrichstrasse, AlexanderPlatz, CzechPointCharlie, zbytky zdi, muzeum a památník holocaustu, Sony centrum, Postdam Platz... večer jsme se vráceli do hotelu hotoví ,-)

Ale bylo tu super (Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta S. (1maru) ID 52651 (19.4.2016, 23:00)
Ubytování: airbnb.cz
Běžné památky: Reichstag, berlíská zeď, Checkpoint Charlie, televizní věž, Brandenburská brána, muzeum holokaustu, Alexanderplatz.... líbil se mi Hackeschener (asi) Markt a vedle domy s propojenými dvorky, kde jsou různé krámky. Je tam od všeho kousek.

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (19.4.2016, 21:12)
Teď jsme se vrátili. Pobyli jsme tam 3 dny. Bydleli jsme v hotelu Innside přes booking.com
Sice dál od centra, ale metra v dosahu. Obešli jsme celé město, času bylo dost. Bylo tam moc hezky.

ODPOVĚDĚT
Iveta K. (ikulhava) ID 93782, mimibazar.cz/ikulhava (19.4.2016, 15:33)
Berlín Vám závidím. My byli před 2 roky. Chodili jsme po památkách a byla jsem nadšená. Bydleli jsme v hotelu Hotel Aster an der Messe, skromější,ale postačil a hlavně kousek od metra a Aldi :-D přeji hezký pobyt. Jooo hotel jsme objednávali na www.booking.com

ODPOVĚDĚT
Lenka Č. (capenka) ID 431354 (19.4.2016, 17:01)
Co je Aldi?

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (HaIvana) ID 68510, mimibazar.cz/haivana (19.4.2016, 21:01)
Něco jako LIDL, řetězec obchodů, levný

Nezapomeňte na Olympijský stadion, ten byl super, Alexanderplatz a nákupy - Primark apod. Televizní věž, Reichstag, muzea - Pergamonmuseum např.

Jela bych znova hned :-) Ubytovaní jsme byli v rodinách, takže neporadím, ale na netu určitě něco najdete

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (19.4.2016, 13:04)
Berlínská zeď, Check-point Charly, Unter den Linden, Hotel Adlon (aspoň zvenku), Reichstag - zajít si do té skleněné kopule, projížďka lodí po Spree, Rotes Rathaus, Alexanderplatz + Funkturm, Sonycenter, Regierungsviertel, určitě zajet do Postupimi (Potsdam) - filmové studio Babelsberg (zábavný park), Holländerviertel, zámky.

ODPOVĚDĚT
Katka F. (Bronn) ID 54675, mimibazar.cz/bronn (19.4.2016, 11:35)
Dobrý den, byla jsem v říjnu a super. Bydleli jsme ovšem u známých, tak s tím neporadím. Viděli jsme židovské muzeum (docela deprimující), berlínskou zeď, reichstag, brandenburskou bránu. Ale hlavně. na doporučení známých jsme absolvovali něco jako dům hrůzy. No na to asi nezapomenu do smrti :D. Na jednu stranu jsme byli počůraní smíchy, na druhou stranu to bylo fakt děsivé. Ale jestli pojedu znova, chci to znova zažít. bylo to relativně blízko centra a byl to nějaký bunkr. I na vstupence bylo něco s bunkrem. A jejich obří blešák, ten stál za to, ovšem netuším, kde to bylo. Bylo to v sobotu dopoledne a bylo to neskutečně veliké (a drahé)

ODPOVĚDĚT