Srubový dum
Máte zkušenosti se srubovým domem? Na kolik vyjde tak 5+kk, né moc velký? Jak moc velký je cenový rozdíl se zděným domem? Jak se v něm bydlí? Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lenka H. (lenenka) ID 320689 (9.10.2016, 8:01)
Tak my mame roubenku, coz je to same,akorat je to z tramu a ne z kulatiny.Bydlime tu od prosince a je to uzasny bydleni,staci jen malinko zatopit a krasne se tu drzi teplo.Zdi nejsou studeny,zadna plisen.S udrzovanim je to jako u kazdeho baraku.A nic jsme neserezavali a ani jsem to neslysela.To je o odbornosti firmy.Se sedanim baraku se pocita a nikde vas to neomezuje.Jen schodiste jsme meli prozatimni a pak se udelaly na pevno..

ODPOVĚDĚT
Petra K. (korbelinda) ID 157934, mimibazar.cz/korbelinda (3.10.2016, 8:09)
Srub mají naši sousedé vedle na chatě na trvalé bydlení. Je to nádhera, co si budeme povídat, dřevo je hrozně útulné , ale je to také práce. musíte počítat s tím, že si dřevo sedá, jim si sedl za 5 let cca o 35 cm, takže přiřezávali okna, dveře , aby šli otevírat. Tuším , že jednou za 2 roky ho natírají nějakou lazurou. Nevím od jaké firmy ho mají, ale předem jim ho u výrobce postavili, oni museli mít rozkresleno, kde budou zásuvky atd. , pak ho rozebrali a stavěli už u nich. Tuším, že byl za 1,7 mil. ale nechci si vymýšlet.

ODPOVĚDĚT
Alena M. (a74) ID 400427 (2.10.2016, 22:59)
Bydlet ve srubu je zivotni styl. Musite si nejdrive rozmyslet co vlastne chcete. kolik metru ctverecnich je podle vas mensi 5+kk *-)? Najdete si na netu projekcni firmy a zkonzultujte to s nimi.

ODPOVĚDĚT