Posuvné dveře na stěnu
Doporučíte je, chtěla bych mezi obývák a ložnici. Splní plně funkci klasických dveří nebo je přes ně vše slyšet? Nějaké zápory?Děkuji...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Hana K. (Clare 2) ID 139710, mimibazar.cz/clare2 (9.11.2016, 16:26)
Máme posuvné dveře mezi kuchyni a předsíní,zavirame málo,přesto jsem tam.dveře chtěla,ne klasické,ale posuvné,zavesene na liště.
A jsem naprosto spokojená (Y)!!! Jsou tiché,lehce se dají zavřít a tlumí dobře (clamp). Je pravda,ze to nejsou takové ty tenké,ale normální klasická šířka. A uvažuji,ze je dam ještě do pokoje pro hosty :-)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.11.2016, 8:33)
Mám posuvné dveře doma a máme je i v práci mezi kancelářemi - samozřejmě nejvíc záleží na tom, jaké je provedení dveří. Můžete mít dveře tenoučké posuvné jen na nekryté liště a to samozřejmě neplní funkci klasických dveří ani vzdáleně. Ale můžete mít i dveře z bytelného dřeva, tam už je to lepší - ale z podstaty věci zvuková i tepelná izolace je lepší u dveří klasických. Ty můžou těsně zapadnout do drážek a izolace je dokonalá, toho u posuvných dveří dosáhnout nejde.

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (9.11.2016, 7:59)
funkci klasický dveří podle mě určitě neplní, ať už do pouzdra nebo po zdi. Po zdi máme je mezi ložnicí a šatnou a mezi kuchyní a špajzkou, do pouzdra mezi zádveřím a chodbou a chodbou a obývákem ... mezi obývák a ložnici bych si je nikdy nedala, stejně jako do koupelny atd, prostě tam, kde chci mít "soukromí" ... ty po zdi jsou pro mě nejmíň plnohodnotné.

ODPOVĚDĚT