HOUBOVÁ OMÁČKA
...vaše NEJ?? děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Pavla S. (PavčaS) ID 86275, mimibazar.cz/pavcaschreitt (29.9.2017, 20:20)
Já mám nejraději houbovou omáčku bez masa podle Dity P.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300009-detstvi/video/288416

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (29.9.2017, 19:00)
Na "sklovatou" cibulku plátky hub a podusit... k tomu mletý kmín, mleté nové koření, bobk. list... zahuštuji moukou se škrobem a do odstaveného "kotle" ,-) pak jednu šlehačku 33%... Pokud tam nejsou kyselejší houby,tak pro zvýraznění chuti citron...
Taky jsme včera měli :-p Výborná je i houbová "držková" ( postup jak na gulášovou...)

ODPOVĚDĚT
Šárka W. (šarik3) ID 165278 (29.9.2017, 13:12)
Právě jsme dojedli, na másle osmažím cibulku do zlatova, přidám houby na plátky, zarestuji, přidám trochu mouky, rozředím vodou, přidám sůl a pepř a dva bobkové listy a povařím alespoň půl hodiny. Nakonec přidám smetanu-1 kelímek, trošku citronu a hooodně nasekané petrželky. Taky jsme měli s knedlíkem. |:o)

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (29.9.2017, 12:01)
též bez cibule, bílá smetanová, přidávám místo octa 3 lžíce zakysané smetany a dělám jen z pravých hříbků

ODPOVĚDĚT
Karolína Š. (Kajda12) ID 6960, mimibazar.cz/kajda12 (29.9.2017, 11:43)
Bez cibule udusím houby, sůl, pepř, smetana a ocet. K tomu domácí kynuté houskové knedlíky.

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (29.9.2017, 11:24)
Osmažím cibulkou, houby-dělám na plátky, kmín, podusit, do šlehačky zašlehat mouku, zalít, provařit, hotovo. S knedlíkem (Y)

ODPOVĚDĚT