BALZAMIKOVÝ OCET SVĚTLÝ A TMAVÝ
Nikdy jsem to nekoupila ještě, děvčata, jaké mají využití v kuchyni? Konkrétní recepty a tipy, prosím, a díky!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (18.8.2020, 11:02)
Dávám na libovolný zeleninový salát (libovolná zelenina, nebo ála šopák...rajčata, paprika, okurka, sýr, olivy, ledový salát...zkrátka co zrovna je) olej a balsamico (tmavé) a bazalaku a/nebo oregano.

ODPOVĚDĚT
Zdena K. (zdenakucerova) ID 17869 (16.8.2020, 20:03)
Třeba do zálivky na salát z červené řepy alá caprese nebo na míchaný salát z listových salátů...ledového nebo s rukolou...ale radši mám balzamikovou redukci...je hustší a víc mi vyhovuje...mívají třeba v lidlu v rámci italského týdne

ODPOVĚDĚT