KAPUSTA-HLÁVKA
...jak upravujete, prosím.Doporučují před dušením blanšírovat krátce.....jak to děláte vy?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (23.10.2017, 13:33)
dělám to jako máti - vhodím do vody, osolím, opepřím, povařím a nakonec zahustím zásmažkou. K tomu brambory a pečené maso - nebo směs z kuřecího a sójového masa. Zbaští se to vždycky.
Blanšírování nevedu ani nevím, co přesně je. K nám na dědinu nedorazilo
,-)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (23.10.2017, 12:02)
Podusím na slanině a cibuli, pak namixovat, přidat do mletého + dochutit, a karbanátky, jsou výborné.

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (23.10.2017, 11:42)
Že bych se na blanšírování nevyflajzla. Pokrájím, dusím na cibuli s flákovtou hovězího nebo vepřovýho, sůl, pepř a zahustit (máslová jíška) + k tomu brambor.

Kapustové karboše se taky obejdou bez blanšírování ,-)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (23.10.2017, 11:29)
Ano, občas blanšíruji - když mám čas, náladu, nebo chci/potřebuji, aby to hezky vypadalo (blanšírovaná kapusta si udržuje pěknou barvu).

ODPOVĚDĚT