| blanka J. (bj5462) ID 43979 (9.2.2018, 12:25) | v Makru se prodava a i nam do práce vozi uz obalene zmrazene kvetakove ruzicky a chutna jako cerstvy,takze klidne zmrazte
ODPOVĚDĚT |
| | Nada B. (Nadys) ID 192716 (9.2.2018, 13:31) |
tak to je ale přece květák která je předem ovařený a až pak obalovaný.
ODPOVĚDĚT |
| | | blanka J. (bj5462) ID 43979 (9.2.2018, 17:19) |
ja když obaluju kvetak doma,tak ho nepovaruju,ale rovnou obaluju,je krupavejsi,mame to tak radi
ODPOVĚDĚT |
| | | | Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (10.2.2018, 22:29) |
já taky nechápu že to někdo předvařuje
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Nada B. (Nadys) ID 192716 (11.2.2018, 18:42) |
co to tady předvádíte? viz příspěvek dole. Já se pokud jste si všimla ,zcela normálně bavila s paní, tak nevím proč mi píšete že na vás nemám reagovat , když vy sama se zapojujete do příspěvku , který nebyl určen vám,to je úsměvné. A nemáme potřebu používat ani jedna jako vy, vykroucené smajlíky a řečí že vy nechápete. Nikomu a to ani vám nic nenutím a jezte si ho jak chcete,a jaksi nemusíte chápat všechno, napsala jsem vám, že ho tak rádi nemáme,a že ve většině receptů je předvařený. Nic víc , nic míň , tak tu z toho nedělejte co nikdo nenapsal , a neodepisujte k něčemu co se vás netýkalo.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Anna L. (Lanna1) ID 177468 (11.2.2018, 19:12) |
ty teda ležíš paní hodně v žaludku jedny volby a co to s lidmi udělá, obyčjená diskuse o květáku a tolik emocí
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | | Miluše Ž. (mildík) ID 15565 (11.2.2018, 13:37) |
Ahoj Sarko ....ja delam, jak se mi zrovna chce. Vetsinou predvaruju hlavne proto, ze se s tim pak lip pracuje. Ale na chuti teda rozdil nepoznam, ono je to jedno, jestli predvaris, nebo ne. Tim smazenim zmekne tak, jako tak. Zas se tu z toho dela veda. Do mrazaku davam taky vsechny varianty, jak se mi zrovna hodi.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (11.2.2018, 14:27) |
Ahoj jo to je přesně ono já toho napíšu tolik a tobě stačí jedna věta a vystihneš to
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 30149 (11.2.2018, 10:52) |
U nás je taky zvykem, květák před obalenim uvařit. Mně, že nechutná, když se obali syrový.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (11.2.2018, 11:21) |
Nám zase opačně každý vaří co mu chutná ale nikdy bych si nedovolila tvrdit že to co dělám já je to jediné a správné jako má tendenci to dělat mandala
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | | | | Nada B. (Nadys) ID 192716 (10.2.2018, 23:05) |
Klasický recept na obalovaný květák vždy používá do poloměkka uvařené růžičky květáku. My tvrdý květák rádi nemáme, maximálně jako placičky, kde se více teplem zpracuje, plus syrový květák je poměrně tíže stravitelný.
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (11.2.2018, 9:58) |
V životě jsem ho neměla po usmažení tvrdý Ale vy si pořád melete svou viz. diskuze volby s vámi nemá cenu se vůbec bavit mmch jsem psala paní ne vám
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
| | Petra K. (orchidej300) ID 237093 (9.2.2018, 13:05) |
Já si myslím,že to bude ještě nějak upravené. Když koupíte bramborové hranolky zmražené,ke smažení doma ,tak jsou krásné. Zkuste to takto doma udělat.... z brambor nařezat hranolky a zamrazit je......pak je vzít a usmažit jsou znich hubky.
ODPOVĚDĚT |
| | | Eliška H. (bakyka) ID 366530 (9.2.2018, 19:00) |
ano, brambory nakrájet na hranolky a šup s nimi do hrnce s vodou, nesolit - nechat jen přejít varem ! Scedit, nechat vychladit, dobře osušit, dát je do sáčku s tím zipem, hermeticky uzavřít a ihned do mrazáku. Pak stačí vyndat, nerozmrazovat, hodit je do friťáku a máte je přesně takové krásné, jako když si je koupíte zmrazené v krámu. A přitom víte, že máte hranolky bez jakýchkoliv přísad
ODPOVĚDĚT |
| | | | Petra K. (orchidej300) ID 237093 (9.2.2018, 19:54) |
Super
ODPOVĚDĚT |
|