Dostala jsem VELKÝ květák,
půlku chci dát do mrazáku, rozebraný na růžičky.Jak-syrový, nebo uvařit? Díky.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Květoslava O. (oplovka) ID 389199, mimibazar.cz/oplovka (9.2.2018, 17:18)
Já dávám předvařený do mrazáku.

ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (9.2.2018, 15:35)
Já dávala do mrazáku obaleny (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika K. (kamona) ID 89372 (9.2.2018, 14:51)
Cpu do mrazáku běžně syrový. Vždyť i v těch zel.směsích když to člověk koupí tak to není tepelně upravené.

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Latimeriepodivna) ID 189623, mimibazar.cz/latimeriepodivna (9.2.2018, 13:39)
Zamražený květák mi nepřipadá chutný....Jinak ovařit a zamrazit, píší to tak v moudrých knihách.

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (9.2.2018, 13:31)
Stačí oblanšírovat a pak do mrazáku.

ODPOVĚDĚT
blanka J. (bj5462) ID 43979 (9.2.2018, 12:25)
v Makru se prodava a i nam do práce vozi uz obalene zmrazene kvetakove ruzicky a chutna jako cerstvy,takze klidne zmrazte :-) (Y)

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (9.2.2018, 13:31)
tak to je ale přece květák která je předem ovařený a až pak obalovaný.

ODPOVĚDĚT
blanka J. (bj5462) ID 43979 (9.2.2018, 17:19)
ja když obaluju kvetak doma,tak ho nepovaruju,ale rovnou obaluju,je krupavejsi,mame to tak radi
:-)

ODPOVĚDĚT
Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (10.2.2018, 22:29)
já taky nechápu že to někdo předvařuje 8-|

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (11.2.2018, 18:42)
co to tady předvádíte? viz příspěvek dole.
Já se pokud jste si všimla ,zcela normálně bavila s paní,
tak nevím proč mi píšete že na vás nemám reagovat , když vy sama se zapojujete do příspěvku , který nebyl určen vám,to je úsměvné. A nemáme potřebu používat ani jedna jako vy,
vykroucené smajlíky a řečí že vy nechápete.
Nikomu a to ani vám nic nenutím a jezte si ho jak chcete,a jaksi nemusíte chápat všechno,
napsala jsem vám, že ho tak rádi nemáme,a že ve většině receptů je předvařený.
Nic víc , nic míň , tak tu z toho nedělejte co nikdo nenapsal , a neodepisujte k něčemu co se vás netýkalo. (kocka)

ODPOVĚDĚT
Anna L. (Lanna1) ID 177468 (11.2.2018, 19:12)
(smich) (smich) ty teda ležíš paní hodně v žaludku (smich) (smich) (smich) jedny volby a co to s lidmi udělá, obyčjená diskuse o květáku (smich) a tolik emocí (smich) (smich)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Miluše Ž. (mildík) ID 15565 (11.2.2018, 13:37)
Ahoj Sarko (hello)....ja delam, jak se mi zrovna chce. Vetsinou predvaruju hlavne proto, ze se s tim pak lip pracuje. Ale na chuti teda rozdil nepoznam, ono je to jedno, jestli predvaris, nebo ne. Tim smazenim zmekne tak, jako tak. Zas se tu z toho dela veda. Do mrazaku davam taky vsechny varianty, jak se mi zrovna hodi.

ODPOVĚDĚT
Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (11.2.2018, 14:27)
Ahoj jo to je přesně ono já toho napíšu tolik a tobě stačí jedna věta a vystihneš to (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 30149 (11.2.2018, 10:52)
U nás je taky zvykem, květák před obalenim uvařit. Mně, že nechutná, když se obali syrový.

ODPOVĚDĚT
Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (11.2.2018, 11:21)
Nám zase opačně každý vaří co mu chutná ale nikdy bych si nedovolila tvrdit že to co dělám já je to jediné a správné jako má tendenci to dělat mandala

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Nada B. (Nadys) ID 192716 (10.2.2018, 23:05)
Klasický recept na obalovaný květák vždy používá do poloměkka uvařené růžičky
květáku.
My tvrdý květák rádi nemáme, maximálně jako placičky, kde se více teplem zpracuje, plus syrový květák je poměrně tíže stravitelný.

ODPOVĚDĚT
Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (11.2.2018, 9:58)
V životě jsem ho neměla po usmažení tvrdý
Ale vy si pořád melete svou viz. diskuze volby s vámi nemá cenu se vůbec bavit
mmch jsem psala paní ne vám

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Petra K. (orchidej300) ID 237093 (9.2.2018, 13:05)
Já si myslím,že to bude ještě nějak upravené. Když koupíte bramborové hranolky zmražené,ke smažení doma ,tak jsou krásné. Zkuste to takto doma udělat.... z brambor nařezat hranolky a zamrazit je......pak je vzít a usmažit jsou znich hubky.

ODPOVĚDĚT
Eliška H. (bakyka) ID 366530 (9.2.2018, 19:00)
ano, brambory nakrájet na hranolky a šup s nimi do hrnce s vodou, nesolit - nechat jen přejít varem ! Scedit, nechat vychladit, dobře osušit, dát je do sáčku s tím zipem, hermeticky uzavřít a ihned do mrazáku. Pak stačí vyndat, nerozmrazovat, hodit je do friťáku a máte je přesně takové krásné, jako když si je koupíte zmrazené v krámu. A přitom víte, že máte hranolky bez jakýchkoliv přísad (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (orchidej300) ID 237093 (9.2.2018, 19:54)
Super (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena K. (YILAN) ID 279703 (9.2.2018, 11:16)
nam rozmrazeny kvetak nechutna, davala jsem mrazit syrovy, rozebrany na male ruzicky, ale ani v zeleninove polevce nam nechutnal +o(

ODPOVĚDĚT
Martina P. (Martas100) ID 59211 (9.2.2018, 10:51)
Dávám syrový.

ODPOVĚDĚT
Petra K. (orchidej300) ID 237093 (9.2.2018, 10:18)
My děláme,že osmažíme kousky ružiček v trojobale. . Když byla naše nejmladší malá,tak jsem si ho také chtěla zamratit,že ho budu mít po ruce na příkrmy. Ale po rozmražení byl nahořklý,takže skončil celý v koši a od té doby vím,že květák nezamražovat ))) :-$

ODPOVĚDĚT
Markéta Ch. (Panda1981) ID 451010 (9.2.2018, 10:14)
Dávám do mrazáku běžně a syrový. Když si koupíte hotovou zmraženou zeleninovou směs, je tam také květák syrový.

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Michala28) ID 87587, mimibazar.cz/michala28 (9.2.2018, 9:36)
nikdy jsem tedy do mrazáku nedávala, ale asi bych ho dala syrový :-)

ODPOVĚDĚT