Holky, prosím o radu. Začala jsem péct bez cukru-před týdnem makovec, dnes kokosovou buchtu, dávám celozrnnou mouku, místo cukru stevii nebo xylitol, prášek do pečiva, ale buchta nenabyde. Máte zkušenost? Děkuji
Dobrý den, můžu se zeptat, jaká je chutově buchta s tou stévií? Snažím se taky péct bez cukru, ale raději používám sladěnku (ječmenný slad), ale zkusila bych to i s tou stévií. Děkuji.
ten kvasící proces prostě CUKR potřebuje, taky jsem se tak vyškolila.. musí tam jít aspoň část.. a navíc pokud je to celozrnné , přidávám i prdopeč.. jinak se to nedá jíst...
doporučuji si pročíst tyto stránky. Dělala jsem z nich už několik dezertů a vždy to bylo výtečné. Asi nejde čekat stejnou konzistenci např u "bublaniny" když tam fakt nedáte cukr. https://cukrfree.cz/category/recepty/dezerty/