Jak zamrazit nejlíp mrkev,
vcelku ji nechat...postrouhat...někde píšou nejdřív krátce blanšírovat...vaše zkušenosti, a děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Natálka S. (registr) ID 117310 (17.4.2018, 11:27)
nakrajim, do sacku a zamrazim, barva ok

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (17.4.2018, 10:28)
podle věci na kterou ji budu používat (vývar , do polévky, na omáčky) ji nakrouhám, nakrájím nebo hrubě nasekám. nespařuji, dám jen do sáčku a zamrazím.

ODPOVĚDĚT
Jarmila G. (jgagina) ID 177284 (17.4.2018, 9:26)
krájím na malé kostky, spařím horkou vodou , aby neztratila barvu, nechám oschnout a šup do mrazáku (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika K. (kamona) ID 89372 (17.4.2018, 9:00)
Krájím na kostky popř. nahrubo nastrouhám.

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (17.4.2018, 8:59)
Strouhám nebo krájím podle toho, jak ji rovnou pak ve výsledku použiji - proužky, kostky...

ODPOVĚDĚT