Mražená řezaná fazolka,
jak používáte? Ráda bych udělala nakyselo třeba, jenže se nesmí ze zdravotních důvodů použít mouka, bez zahuštění nevím, nevím no..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
hana d. (kankalinka) ID 274098 (4.3.2019, 18:52)
.....všechno bezva tipy...hodily se mi, díky všem! (hello) (hello) (hello) (hello) (F)

ODPOVĚDĚT
Miroslava R. (mirka01) ID 305648 (4.3.2019, 16:15)
Nakrájet anglickou slaninu,na to nakrájenou cibulku,smažit ,přidat fazolky a osmažit/hodně.Jako příloha k masu - vynikající.

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (4.3.2019, 9:11)
dělám je s kysanou smetanou (osmažím sibulku, dám fazolky, přidám smetanu, opepřím), nezahušťuju...já nezahušťuju nic (polévky, omáčky), jsem na to tak zvyklá

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (4.3.2019, 9:16)
Taky je mám ráda s houbami a rýžovými nudlemi, nebo mix s další zeleninou na rajčatech, něco jako tohle http://kosaci.eu/2016/06/14/fazolky-jachni-aneb-fazolove-lusky-na-recky-zpusob/

ODPOVĚDĚT
Monika H. (Hemberka) ID 109057 (3.3.2019, 20:38)
Místo klasické mouky zkuste Hrašku. Už pšeničnou mouku nepoužívám.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (3.3.2019, 19:07)
Zrovna dnes jsem vařila k obědu...pšeničnou mouku jsem od nového roku vyřadila z jídelníčku, zahustit se dá i jinak...všechny omáčky dělám následovně-na lžičce másla orestuji cibuli, zaliju vývarem nebo vodou, dám ovesné vločky jemné-pro 2 osoby stačí 1 plná lžíce, povařím cca 10 min., pak to proženu mixérem-buď ponorným, nebo smoothie makerem, dám cca lžíci kysané smetany a uvařené fazolky (nebo křen, kopr, podle toho jakou omajdu chceme)...osobně mi to chutná víc než s moukou.

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (3.3.2019, 19:04)
místo mouky třeba nastrouhanou bramboru, nebo rovnou trošku bramb těsta v prášku a hustou smetanu

ODPOVĚDĚT
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (3.3.2019, 17:37)
https://www.mimibazar.cz/recept/129295-165593/fazolky-se-syrovou-omackou Takhle je dělám,jsou moc dobré.

ODPOVĚDĚT
Vlasta Z. (vlastaz) ID 11528 (3.3.2019, 16:15)
Zahustit se může škrobem, nebo bezlepkovou moukou, nebo sýrem, bramborem... možností je spousta. Pokud nehcete nakyselo, výborné jsou fazolky třeba na slanině s česnekem...

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (e-sladkyspanek.cz) ID 159367, mimibazar.cz/e-sladkyspanek (3.3.2019, 15:49)
Jak nesmí? Nechápu. Dělám je hodně. Buď jen resrované, na smetaně. A nikdy mě nenapadlo tam nedat mouku. Pokud ji nesmíte tak se dá nahradit solamylem.

ODPOVĚDĚT