Tousty na dlouhou cestu
Prosím o recepty v tomto toustovači. Aby nebyly suché. Do čeho balíte jednotlivé hotové? Teplé? Studené? Alobal? Potr.fólie? Když dám plátek ledového salátu a zahřeje se v toustovači, nebude to jako hadr? Děkuji za rady i recepty.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (27.3.2019, 12:08)
Když dělám naslano, tak mažu každý plátek zevnitř pomazánkovým máslem nebo Paloučkem. Dovnitř co libo, nesmí chybět cibule. Nasladko jsou výborné alá štrudl s jablky nebo banán + nutela (dělám si svoji domácí). Vše balím nebo dávám do krabičky až studené.

ODPOVĚDĚT
Eva T. (tafíci) ID 120581 (25.3.2019, 18:36)
Teplé balím do alobalu, např. dětem ke svačině ve čtvrt na 8, svačí po 1. hodině v 8,40 a toasty jsou ještě teplé. U nás jsou oblíbené namazané hořčicí, slabá kolečka cibule, gothaj, sýr, sladká varianta s nastrouhanými jablky, vanilkovým cukrem a skořicí a klasika šunka a sýr.

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (25.3.2019, 14:57)
já dovnitř dávám i zeleninu a nikdy není do měkka (cibulka, pórek i paprika jsou příjemně křupkavé).

Naše děti mají rádi, když dám na povrch toustu plátek másla, který udělá hezkou kůrku.
Balím po vychladnutí do fólie.

ODPOVĚDĚT
Andrea G. (švábina) ID 111, mimibazar.cz/svabina (25.3.2019, 11:33)
Záleží, za jak dlouho se budou jíst...pokud vím, že např. za 2 hodiny, tak je dávám do alobalu ..každý zvlášť a to termotašky..jsou ještě obvykle trošku teplé. Pokud je to na delší cestu, tak skládám nezabalené do plastových krabic/krabiček dle množství. Zeleninu dovnitř nedávám...tu si krájím vedle samostatně. Nikomu z nás moc nechutná, když je "uvařená" tím teplem. Salát bych dovnitř na zapečení nedávala, ztratí podle mně veškerou chuť. Suché nebyly nikdy...někdy mažu máslem, sýrem, florou, někdy i kečup...co komu chutná. :-)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (25.3.2019, 8:18)
Myslím, že jsem ještě nikdy neměla suchý toast, dávám dovnitř všechno možné - šunku, zbytky pečených či dušených mas, uzené, trvanlivý salám, různé druhy sýrů, rajčata, papriky, cibuli, olivy, sušená rajčata, (zelené saláty teplem změknou, ty dávám spíš vedle s sebou), jako sytější toasty míchaná vajíčka se slaninou nebo fazole v tomatě třeba i s klobáskou.....
Pokud to bude snědeno řekněme do 2-3 hodin (např. snídaně v autobuse), dávám teplé, na delší čas nechávám na mřížce zchladnout a pak ještě vychladit v lednici. Jednotlivě nebalím, naskládám většinou do svačinové krabičky, pro minimalisty do mikrotenového sáčku, teplé do papírového sáčku, jinak se toast zapaří a bude mokrý. Na hodně dlouhou cestu dávám do termoobalu s namraženou chladící vložkou.

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja10) ID 56958 (25.3.2019, 7:27)
Dávám dovnitř šunkový salám, plátkový sýr a olivy, nikdy suché nejsou. Po vychladnutí naskládám do plastových krabiček.

ODPOVĚDĚT