Dotaz
Pračka - máte zkušenost se Zerowatt případně servisem Candy?
poslední fotografie v albu Dotaz | web indeed | nové kalhoty smrdí | petarda - světlice
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Eva C. (rečkov) ID 162468 (8.5.2019, 21:50)
Před 14dny jsem také přišla po 8 letech o wirpoolku. Jela jsem do elektra s tím že se domů bez pračky nevrátím. Vyhrála elektroluxka vrchem plněná, rozhodlo umístění nádobky na prací prostředky, to je lepší než u wirpoolky. Cena byla 8.500,-, příplatila jsem prodloužení záruky a peru a peru. Šťastnou ruku při výběru.

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Lucie Kira) ID 628946 (8.5.2019, 19:08)
Dobrý den, dosloužila mi po pěti letech whirpoolka, které se rozbilo asi všechno co mohlo. Ted zvažuji koupi nové a oslovilo mne levné zerowatt, které docela i chváli ale hlaaavně, má záruku 2+3 roky, tj pět let bez starostí. Jenže mě tady v místním obchodě od ní docela zrazovali, že prý jsou firmy které sice nabízí dlouhý servis, ale pak se servisákovi nechce jezdit a lidi ho pomalu nemůžou k sobě dostat a mají akorát doma rozbitou pračku a papír k ničemu.. že on by raděj doporučil beko nebo electrolux.. tak nevím. nemáte někdo zkušenost? neřeším toli,že nutně potřebuju pračku za minimum, ale spíš jsem zklamaná tím, že předchozí odešla totálně do věčných lovišť vcelku mladá, tak mi přijde zbytečné, aby byla drahá.. jinak ač se mi vzhledově nelíbí, líp se mi domů vchází vrchem plněná. Díky za postřehy :)

ODPOVĚDĚT
Jana b. (fehofka) ID 93304 (10.5.2019, 9:57)
V dnešní době je myslím úplně jedno,jakou si vyberete.Stejně všechny odejdou do 5 ti let do věčných lovišť.Řekne vám to každý servisák.Nic nevydrží jako dříve.Mě ten náš radil,ať koukám na spotřebu energie a vody,takže hlavně ať vyberete alespoň AA a samozřejmě bych šla do takové,která bude mít prodlouženou záruku.Značky Beko a Electrolux bych se nebála.Máme je v rodině a perou dobře.

ODPOVĚDĚT