žampiony a hlíva
sešlo se mi 3 kg žampionu a 3 kg hlívy.co z toho?zamrazit nejde,že?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Ivana Ch. (iiva) ID 1488, mimibazar.cz/iiva (13.5.2019, 17:49)
žampiony, pokrájím a obalím...pak už jen rovnou smaží (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Erika B. (brerika) ID 76208, mimibazar.cz/brerika (13.5.2019, 6:45)
Žampiony obalím a zamrazím (Y)

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (12.5.2019, 22:21)
Podusit,zavarit.nej

ODPOVĚDĚT
Veronika P. (Vroni4) ID 457412 (12.5.2019, 21:47)
Podusit a zamrazit.

ODPOVĚDĚT
Pavlína P. (pajaakaja) ID 89388 (12.5.2019, 21:37)
trošku tepelně opracuji, podusím na troše vody, nechám vychladnout a mrazím

ODPOVĚDĚT
Jana S. (českolipačka) ID 559236 (12.5.2019, 20:53)
https://www.recepty.cz/recept/nakladane-pikantni-zampiony-9091

ODPOVĚDĚT
Jana S. (českolipačka) ID 559236 (12.5.2019, 20:52)
http://www.hliva-ustricna-recepty.cz/nakladana-hliva-ustricna

ODPOVĚDĚT
Jana M. (janina86) ID 193221, mimibazar.cz/janina86 (12.5.2019, 20:32)
Hřiby i žampiony nakrájím a rovnou dávám do mražáku.

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (12.5.2019, 20:02)
Taky obojí normálně mrazím...trochu povařené jsou určitě lepší

ODPOVĚDĚT
Zdenka R. (babule53) ID 349815 (12.5.2019, 18:54)
Houby se mohou dávat do mrazáku ,ale měly by projít blanšírováním . Stačí ,když si houby nakrájíte a necháte projít varem . Výhoda je ,že objem se tím pádem zmenší a zabere v mrazáku méně místa . (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (12.5.2019, 18:49)
nakrájím a běžně zamrazím - dělám si porce do doziček a je to pohoida pak prostě jen použiji při vaření. Hlívu po nakrájení i uvařím a po vychladnutí zamrazím a dělám z ní držkovou polévku - pak je to rychlovka.

ODPOVĚDĚT