Většinou jsem dělala doma, kupovala jsem lepší maso o nějakých známých - krůtu, králíka, kuře, nějakou zeleninu jsme měli ze zahrady, něco jsem normálně koupila. Mrazila jsem spíš maso, celý krm moc ne. Skleničky jsem kupovala, když jsme jeli na výlet, víkend, na dovolenou...
V pare jsem povarila ruznou zeleninu do polomekka a dcerka ochutnavala. Mixovane mi nikdy nechtela, ani domaci, ani kupovane. Zvracela z te konzistence. Takze jedla blw.
Ve sklenicce jsem kupovala zejmena ruzne druhy masa a prilohy delala sama. V zime jsem obcas koupila i treba vetsi zeleninu a dodela k ni testoviny nebo ryzi.Tezko se mi obas shanela kvalitni zelenina.
Dětem jsem příkrmy vařila,tolik práce s tím zas není. Jednou jsem nějaké příkrmy dostala . dcera to nechtěla ,ani to moc nevonělo a pes to taky nechtěl.
Delala jsem doma, kupované fakt jen vyjímečně, když jsme někam jeli. Jinak jsem dělala a pak v malých skleničkách zavřila a bylo vždy na výběr. Přesnídávky jsem také dělala (však to není žádná práce) a ta jídlíčka pro děti taky. Měla jsem sama pro sebe lepší pocit a popravdě, ty kupované skleničky holkám vůbec nechutnaly a nebo jsem to stejně musela smíchat s br.kaší, protože samotné to plivaly.
Dělala jsem všechno doma. Kupované jsem moc nekupovala (kvůli ceně) a dětem ani moc nechutnaly. Cojsem kupovala, tak takové ty příchutě, co jsem doma udělat nemohla (třeba jehněčí a pod.ale to spíš výjmečně. Vařila jsem z domácích zdrojů ze zahrádky. Uvařila, co dítě snědlo, tak jsem nechala ještě na druhý den a zbytek dala do mrazáku do tvořítek na led - kostky a pak už jen vyndala a rozmrazila... kombinovala různé zeleniny (kostičky). Tohle se mi osvědčilo nejvíc. Ze začátku stejně sní jen pár lžiček a ta kupovaná sklenička by stejně z půlky skončila u slepic