ŘEDKVIČKY NADBYTEK
Mrazit se nedají, to vím, nestíhají se tak rychle jíst, poradíte, jak zpracovat, uchovat?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jitka P. (jav) ID 143247 (21.7.2020, 15:12)
Já horší ředkvičky nakrájím, hodím na cibulku, opražím.. klidně míchané s vajíčkem, pod maso. Chutnají jako jemné houby. :-)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (17.7.2020, 21:27)
Salát, jako rajčatový

ODPOVĚDĚT
Jana S. (českolipačka) ID 559236 (17.7.2020, 17:49)
my je zavařujeme do stejného láku jako okurky, do středních sklenek (od majolky, tatarky, moravanky apod.). Buď vcelku nebo pokrájené na čtvrtinky. Slupka pustí barvu, ale na chuti ředkviček to nic nemění.

ODPOVĚDĚT