JAHODY-CHUŤ-CO VY NA TO?
Zlákaly mě jahody na trhu.Barva nádherná tmavočervená, vůně úžasná, jenže co platné-chuť žádná, neboli příšerná kyselohořká, po sladkosti, lahodnosti ani památky, A na to, jak jsou rudé, jsou tvrdé dost. Čím to je, zklamalo mě to moc. Díky..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Hana R. (Hrrrr) ID 43678 (1.7.2021, 14:17)
Mám bohužel úplně stejnou zkušenost

ODPOVĚDĚT
hana d. (kankalinka) ID 274098 (25.6.2021, 10:05)
Toto měly být jahody z jedné známé jahodárny české, žádný dovoz bůhví odkud, to bych nekoupila samozřejmě, ale o to víc mě to zklamalo, tam jsem čekala normální lahodnou jahodu, ne tyto sice červené a vonící, ale konzistencí a chutí připomínající řepu nebo co. :-S

ODPOVĚDĚT
Věra P. (kamion) ID 40799, mimibazar.cz/kamion (24.6.2021, 19:17)
Loni jsem vařila marmeládu z jahod ze samosběru. Marmeláda je naprosto hnusná, nedá se jíst, cítím v tom chemii. Zařekla jsem se, že už nekoupím, to ji raději nebudeme mít Naštěstí letos máme jahody svoje

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (24.6.2021, 14:18)
Ono to tak většinou bývá - čím větší a krásnější jahody (a nejen jahody), tím víc bez chuti.
Může to být odrůdou, chuť dost ovlivňují i podmínky při pěstování (je velký rozdíl, jestli plod vyrostl pod umělým osvětlením ve skleníku, nebo venku na poli a sluníčku), ale třeba taky tím, že jsou z dovodzu a byly sklizené ještě nezralé, aby neshnily,než se dostanou do obchodů - to je hodně běžné, barvu nakonec i chytnou, ale chuť už ne.

ODPOVĚDĚT