Nastřelení prvních naušniček
Byla jsem nastřelit tříleté dcerce naušničky.Kolikátý den jste je mohly sundat a jak jste se měly o ouška starat?Cím jste mazaly?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (23.8.2021, 17:42)
Já mám s dcerami i sebou řadu zkušeností a nejlepší je se o ouška nijak nestarat, není-li žádný problém - prostě to nechat být, tělo si s tím umí poradit. Nastřelovací náušnice jsou sterilní a z obou stran ranku uzavřou, takže ideální je toto nenarušovat a nezasahovat, jinak se tam ta infekce může zavléct. Pokud dojde k problému - otok, hnis, tak pak je ideání koupit si nějaký přípravek na ošetřování piercingů a ošetřovat jako piercing - on to piercing je (na netu je mnoho instrukcí na stránkách, které se piercingům věnují, i se u nich případně dají zakoupit potřebné věci).
Hlavně nepoužívat žádný alkoholový přípravek ani preventivně žádné antibiotikové masti, jak se mnohdy s oblibou radí na diskuzích.
Výměnu náušnic je ideální udělat až po úplném zhojení, což je cca 1 rok - po cca 2-3 měsících u lalůčků dětí už to bývá v pohodě, pokud nebyl žádný problém.

ODPOVĚDĚT
Alena C. (kolblížek) ID 162608, mimibazar.cz/kolblizek (23.8.2021, 14:52)
To Vám nic neřekli?
My to máme tak, že mají tyto nastřelene zůstat v uchu měsíc, pak se můžou vyměnit. Nemělo by to hnisat, jsou dezinfikovaný. Ničím nemazat. Prostě, pokud není žádný problém, tak se nic nedělá.

ODPOVĚDĚT