Pasohlávky-kemp Merkur
Holky byly jste některá na dovolené v tomto kempu pod stanem?Byly jste spokojené?Nebo je lepší rezervovat si chatku?Byli jsme tam s manželem o minulém víkendu,ale jen na dva dny na srazu aut,tak sme začali uvažovat,že bychom tam vyrazili na dovolenou
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Renata K. (re1) ID 93187 (7.7.2012, 23:48)
Zrovna jsme přijeli z dovolené v Pasohlávkách. Ubytování v mini kempu Kratochvíla, je to u rodinného domu, jsou tam 2 maringotky, chatka, místo pro karavan a stan.Uzavřená zamčená zahrada, ideální pro rodinu s dětmi,krásná příroda a památky v okolí, klidné místo na kraji Pasohlávek, kousek od vody. Problém byl v koupání, voda zelená, smradlavá. V lagunách v autokempu Merkur voda taky špinavá a smradlavá, plno lidí, za vstup do areálu kempu, kde je přístup k vodě se bohužel platí, jinak vstup do vody jinde je velký problém. Jinak se nám tam líbilo, počasí vyšlo, i když teploty 36 a víc na výstupy na zříceniny moc ideální nejsou. Přeji pěknou dovolenou!!!!

ODPOVĚDĚT
Světlana J. (Světlana) ID 66292 (8.6.2012, 22:30)
byli jsme tam celkem dvakrát, naposledy v loni s dětmi (malá měla 7měsíců a kluk 3,5roku). Byli jsme v karavanu a spokojenost , koupat se dalo. Spali jsme v pohodě. (Y)

ODPOVĚDĚT
Dasa H. (bamida) ID 129370, mimibazar.cz/bamida (7.6.2012, 23:09)
jezdila jsem tam na dovolenou několik let a to to mám jen asi 30km od baraku. (child2). Pro nás je to tam super (Y) stan postavíme většinou u těch zadních ,nových toaletách,elektr. tam je taky , klid-není problém. Jednou jsem sice asi v 1h volala na recepci, ale klid byl sjednán asi za 15min. PRO DĚTI TAM JE OPRAVDU VELKÉ VYŽITÍ,KINO-MYSLÍM,ŽE KAŽDÝ DEN ZDARMA. Jinak-v Mikulově je super koupaliště a v Brně koupaliště Riviera.Hustopeče-koupaliště moc lidí. Pokud máte ještě dotaz-klidně se ptejte,ale myslím,že tady už nějaká diskuze byla-tak mrkněte. Pěknou dovolenou (child1) (child1) (child1) (child1) (L)

ODPOVĚDĚT
Monika M. (mončača) ID 47956, mimibazar.cz/moncaca (7.6.2012, 21:44)
zkuste kemp Komorník, my byly loni a jedem letos zas , taky pod stan,, je to celkově hodně klidnéa čisté místo, s písčitými břehy a mělkou vodou u kraje (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Dana H. (danunah) ID 4830, mimibazar.cz/danunah (7.6.2012, 21:06)
Byli jsme v Pasohlavkach pod stanem vloni, s koly, na 10 dni, detem bylo 7 a 11 let. S kempem jsme byli spokojeni, stan jsme meli na kraji kempu, kde bylo klidneji a jednotliva mista jsou oddelena krovim a stromy, takze tam byl i stin a mista kolem stanu dost, elektrina u stanu. K dispozici byly i varice v "kuchynkach", spousta restauracnich zarizeni. Pro deti dost zabavy, libilo se jim i, ze vecer mohli chodit do letniho kina. A i nejake tanecky pro deti tam byly organizovany. Skoro kazdy den jsme byli na kolech a rozhodne bychom tam klidne jeli znova. Takze my doporucujeme (Y)

ODPOVĚDĚT
Jarmila G. (Jajka123) ID 246473, mimibazar.cz/jajka123 (7.6.2012, 20:54)
Pod stan bych to neriskovala, ve stanové části byli hodně rybáři a ti si rádi vypijí :-) My jsme byli vloni v karavanu a líbilo se nám to, takže být vámi radši objednám chatku. Děti mám stejně staré a měli jsme s sebou kola, dopoledne jsme vždy někam kousek vyjeli a odpol. jsme se koupali. (L)

ODPOVĚDĚT
Hana G. (hankaa3) ID 67416, mimibazar.cz/hankaa3 (7.6.2012, 20:51)
My jsme tam byli cca pred 4 roky. Rodice meli hodne obyc. chatku, ale byly tam lepsi. My byli ve stanu a dalo se to. To zalezi, jaky chcete komfort. Vadily mi nejvic opodal kolotoce, ktere se tocily za hodne hlasite hudby do noci tak do jedne snad i dyl, nevim, ja usnula, tak to na spani nic moc. Bylo tam hodne lidi, tak navic celou noc rvali opilci az do rana a to kazdy den. Opravdu takove mestecko. Kdyz jsme sli na zmrzku, tak v centru dost lidi. Stan jsme meli vzadu, tam bylo klidneji. Voda studena zelena. Koupat se dalo jen v ohrazene casti, kterou co chvili cistili zrejme chemicky, protoze to hlasili, ze chvili se nema chodit do vody. Okoli nadherne.

ODPOVĚDĚT
PAvlína V. (Nota) ID 9600 (7.6.2012, 20:18)
My tam byli před dvěma lety a už nikdy v životě.Měli jsme chatičku.Všude nespočetné množství mravenců,v posteli,v lednici no všude.Večer jsme nemohli ani na procházku,strašných komárů.Voda plná řas,děti tomu říkali zelené hlenz.Večer poměrně rušno.
Ale máme známé a těm se tam zase líbí.Mně třeba vadilo,že nebylo žádné soukromí,nemůžete opeci ani párek..
Takže za nás ne.
Ale okolí náádherné-Lednice,Mikulov-zámek,jeskyně,atd..

ODPOVĚDĚT
Ladislava C. (Ladicer) ID 5965, mimibazar.cz/ladicer (7.6.2012, 20:04)
za mně tedy ne,taky jezdíme s prckama pod stan,ale sem bych nejela,,v létě je to ob.r stanové městečko,všude stánky a hlasitá hudba,doslova stan vedle stanu...možná se to změnilo,byla jsem tady před delší dobou..."za svobodna",takže bez dětí,to byl ráj pro mladý lidi,ale s dětma bych tam nejela...
Lad´ka

ODPOVĚDĚT
Eva S. (samuelek2008) ID 182708, mimibazar.cz/samuelek2008 (7.6.2012, 19:51)
v létě na začátku srpna na týden s dětmi 7 let a skoro 4 roky.Díky za vaše názory a postřehy (H)

ODPOVĚDĚT