Odpovědět na inzerát

-82%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

DVD Ferda mravenec 5+6 (edice Šíp)

Nové zboží k prodeji

DVD v pošetce.



Pohádkový seriál o českém Ferdovi mravenci...

DVD obsahuje epizody:
1. O tom jak nastala velká vedra – V přírodě vypuklo velké sucho. Voda je vzácná a kvůli ní se začínají šarvátky. Při hledání vodního pramene prožijí Ferda a jeho kamarádi nebezpečná dobrodružství.

2. Jak se šly ploštice koupat – Vodní hrátky a dobrodružství prožijí nejen ploštice v zátoce u starého mlýna, ale i Ferda, který sjíždí na loďce nebezpečný vodopád. Loďka se potopí, ale Ferda se zachrání. Vody se však nezbaví. Začne prudce pršet a zmoklý mravenec hledá útočiště v domku mrzutého hlemýždě.

3. Jak Ferda sloužil u potápnice – Hlemýžď ukradl ze msty Ferdův domek. Pytlík a Ferda při hledání domečku upadnou do zajetí otrokářské potápnice a musejí obsluhovat vodní pumpu. Pytlík se práci vyhýbá, jak může, a i způsob, jak uniknout ze zajetí, musí vymyslet sám Ferda.

4. O velikonočním vajíčku – Ferda a jeho kamarádi se na Velikonoce vydají pro vajíčko. Na farmě se utkají s červenými mravenci a jako vítězi si odvážejí krásné velikonoční vajíčko. Z vajíčka se má uvařit slavnostní omeleta, ale vylíhne se z něj kuře. Místo oslav se jde hledat jeho maminku.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 9
Původní cena: 49 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*