Zobrazit přihlášovací formulář

DVD Ferda mravenec 5+6 (edice Šíp)

Administrace

DVD Ferda mravenec 5+6 (edice Šíp)

9 Kč 49 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 39 Kč
DVD v pošetce. Pohádkový seriál o českém Ferdovi mravenci... DVD obsahuje epizody: 1. O tom jak nastala velká vedra – V přírodě vypuklo velké sucho. Voda je vzácná a kvůli ní se začínají šarvátky. Při hledání vodního pramene prožijí Ferda a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DVD Ferda mravenec 5+6 (edice Šíp)

9 Kč
Koupit
DVD v pošetce.



Pohádkový seriál o českém Ferdovi mravenci...

DVD obsahuje epizody:
1. O tom jak nastala velká vedra – V přírodě vypuklo velké sucho. Voda je vzácná a kvůli ní se začínají šarvátky. Při hledání vodního pramene prožijí Ferda a jeho kamarádi nebezpečná dobrodružství.

2. Jak se šly ploštice koupat – Vodní hrátky a dobrodružství prožijí nejen ploštice v zátoce u starého mlýna, ale i Ferda, který sjíždí na loďce nebezpečný vodopád. Loďka se potopí, ale Ferda se zachrání. Vody se však nezbaví. Začne prudce pršet a zmoklý mravenec hledá útočiště v domku mrzutého hlemýždě.

3. Jak Ferda sloužil u potápnice – Hlemýžď ukradl ze msty Ferdův domek. Pytlík a Ferda při hledání domečku upadnou do zajetí otrokářské potápnice a musejí obsluhovat vodní pumpu. Pytlík se práci vyhýbá, jak může, a i způsob, jak uniknout ze zajetí, musí vymyslet sám Ferda.

4. O velikonočním vajíčku – Ferda a jeho kamarádi se na Velikonoce vydají pro vajíčko. Na farmě se utkají s červenými mravenci a jako vítězi si odvážejí krásné velikonoční vajíčko. Z vajíčka se má uvařit slavnostní omeleta, ale vylíhne se z něj kuře. Místo oslav se jde hledat jeho maminku.
  • 2. 5. 2024, 20:44

  • Zobrazení

    799

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Ferda mravenec
DVD FERDA - NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ 3/4
DVD FERDA - NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ 1/2
Ferda Mravenec - kolekce 8DVD
Máša a medvěd 1-4DVD kolekce
Nové
1KS POUZE 162KČ

Máša a medvěd 1-4DVD kolekce

Finley 9
Mach a Šebestová na cestách
Smíšci Cililink! DVD
DVD Monster High: Boo York
DVD Arabela 3

Kategorie