Riviera Port El Kantaoui, Tunisko
Ahoj, nebyl jste někdo? No, a vůbec na co se v Tunisu připravit.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
olga h. (olčah) ID 70671 (2.8.2011, 18:32)
My jsme tam byli na přelomu června a července. Bydleli jsme v hotelu Golden Soviva a měli jsme all inclusiv. Je to tam moc krásné, krásné městečko, nádherný přístav, spousta obchůdků, animační programy pro děti, bazény s tobogány. Je tam čisto, jen moře mě malinko zklamalo, protože zrovna foukal vítr na pevninu a byly tam medůzy a trošku bordel. Ale jinak se těšte je tam krásně. My jsme měli s sebou becherovku a každé ráno před snídaní jsme si trošku dali jako desinfekci a naštěstí se nám střevní problémy vyhly. Jinak si nechte předepsat ten ercefuryl je to i na salmonelu a je to hodně účinné nebo tam kontaktujte v případě potřeby delegátku a ona Vám domluví léky přímo tam a do druhého dne máte pokoj. Přeji krásnou dovču.

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (Karla.C) ID 226879 (2.8.2011, 20:53)
Taky děkuji. To jen manža je z toho nějakej vedle, ale on to vstřebá. Původně jsme měli v plánu Rhodos. Jak jsem psal, já jen tu obavu o ty střevní problémy.
Starší se těší moc, když jsem jí ukázala fotky, tak se zeptala, jestli tam bydlí princezna. Jsem jí řekla, že tam budem bydlet, tak, to je jako v pohádce.

ODPOVĚDĚT
olga h. (olčah) ID 70671 (2.8.2011, 22:06)
Prostě si pamatujte, že si nesmíte dát nic k jídlu nebo pití mimo hotel (ani zmrzlinu a čaj - ten Vám budou nabízet v obchůdcích, už proto že jste blondýnka a jejich typ) a v hotelu pít jen balenou vodu a tou si pro jistotu i čistit zuby. Pokud máte All inclusiv tak si tu vodu budete moci vyzvednout každý den na recepci - u nás to bylo od 17 hodin - ale tou jsme si jen čistili zuby a pili jsme alko a nealko, které jsme měli v rámci all incl. Nebojte se a dovču si krásně užijte. Jo a nedoporučuji se nechat zlákat na výlet do pouště. Je to 2 denní výlet a většinu cesty strávíte v autobuse, pak Vás vemou do zoo a nebo na duny v džípech, ukážou výrobnu koberců, Matmata, solnou poušť a večer Vás ubytují v poušti v hotelu. Za ty peníze to snad ani nestálo.

ODPOVĚDĚT
Natalie H. (talinečka) ID 149955, mimibazar.cz/talinecka (2.8.2011, 12:40)
Byli jsme tam asi před 4 lety,bylo tam nádherně (Y)celkem čisté(oproti tomu co jsme viděli z autobusu)je to takové klidné ale zase na druhou stranu je tam dost obchůdků,kaváren restaurací atd.Nádherný přístav a golf ,-)Mi se opravdu moc líbilo.Byli jsme v hotelu Soviva (L)

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (Karla.C) ID 226879 (2.8.2011, 13:45)
Děkuji. Bude to sranda, teda doufám ,-).
Prvně, letíme k moři, jako celá rodina, tak se ptám, aby nás toho moc nezaskočilo.

ODPOVĚDĚT
Pavlína P. (pajaakaja) ID 89388 (1.8.2011, 22:01)
My byli před lety v Sousse. Do tohoto přístavu jsme jeli na výlet vláčkem a bylo tam nádherně. Klid, pěkné moře. Pohodička. Moc se nám tam líbilo. Opravdu ale jak píšou holky-hotely pěkné, načančané, ale kolem úplně jiná realita.
Připravit se hlavně na spoustu ctitelů , raději používat balenou vodu a všude SMLOUVAT (L)

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (Karla.C) ID 226879 (1.8.2011, 22:24)
Díky. No jak jsem odepsala níže, ctitelů se manža obává já i dračice jsme světlovlasý a já mám vlasy skoro pod zadek ,-). A nejsem žádný hubeňour a to oni prej radi ,-).
S pitím problém nebude budem mít All Inclusive.
Právě se obávám, střevních potížích, hlavně u dračic 2 roky a 5 let. Samo léky vezu, ale raději, kdyby to bylo v pohodě.

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (1.8.2011, 22:32)
Jestli máte možnost, nechte si napsat Ercefuryl, ten má stejné složení a rychlé účinky jako jejich Antinal a Drotazide. Nepřeju vám nic z těch střevních potíží, ale nic jiného (jako třeba naše Imodium nebo Endiaron) tam vůbec nezabírají. (F)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (1.8.2011, 21:09)
Přístav Port El Kantaoui je menší klidné městečko, nijak extra velké vyžití tam nehledejte, jenom centrum, to obejdete za chvíli a pak už se musíte spolehnout na hotelový komplex. Ale na klidnou odpočinkovou dovolenou klidně. (Y)
http://www.holidaycheck.cz/hotel-recenze-hotelu_Hotel+Occidental+Allegro+Resort+Riviera-ch_hb-hid_35954.html

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (Karla.C) ID 226879 (1.8.2011, 22:20)
Díky, moc. Jsem už studovala i jinde recenze a vypadá, že to bude ok. Všichni jen chválej. Myslím, že nám to bude s dvěma dračicema 2 roky a 5 let stačit.

ODPOVĚDĚT
Miluše F. (Millixx) ID 14363 (1.8.2011, 20:26)
je tam krásný přístav, spousta stánků, tržiště. Jinak v Tunisku je omezený pohyb mimo střediska, jen tak sami se moc nikam nedostanete. Výlety jsou organizované přes delegáta, jinak mimo hotel nikde nic není

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (Karla.C) ID 226879 (1.8.2011, 22:17)
Děkuji, manža je krapet nervózní, že já i naše dračice jsme světlovlasý. Jako, že na nás budou víc koukat, já mám opravdu háro, skoro pod zadek ,-).

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (1.8.2011, 22:26)
Dotěrný jsou, ale když se s nima nebudete zastavovat a bude z vás cítit odstup, stačí mluvit razantně česky, víc si nedovolí. Kor když budete chodit s manželem. To bude v pohodě. Když tam jsou samy kamarádky, tak to otravujou dost, pořád pokřikují a tak, ale co jinak by s váma dělali? Na veřejnosti si nic netroufnou a do zapadlých uliček chodit nebudete, ne? ,-) No ale na děti jsou ulítlý, pořád by na ně sahali, hladili po vlasech, ale to je tam prý normální...

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (Karla.C) ID 226879 (1.8.2011, 22:35)
Jsem mu říkala, že když se o nás strachuje, tak se od nás nehne na krok ,-).
Jé ta starší dračice má vlásky na sluníčku skoro bílé. No ještě, že budou mít kloboučky, tak ty vlasy nebudou tolik vidět.
Nebo, že bych zavedla obrácenej bakšiš, hladíš moje dítko, šup dej bakšiš ,-)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (1.8.2011, 22:42)
Myslím, že to nebude tak hrozný, záleží na těch místních, třeba tam nebudou tak dotěrný.
To už horší je to občas od animátorů, k nim jsem ale nemilosrdná a posílám je někam, ty mě teda otravujou pořád, buď něco nabízej za animační program, oni za to v podstatě nemůžou, mají v popisu práce si povídat a obcházet klienty a bavit je. No ale když ležím na pláži a on mi kousek od ucha ze srandy hvízdnul píšťalkou, že jako "býýýýč voleeeej", tak to jsem ho málem zfackovala, jak jsem se lekla. Všichni kolem strašná sranda, ale já myslela že budu mít infarkt. Pochopil, že přestřelil a měla jsem pak klid. Takže se nebát a být odměřená, říkat razantně NE, nechci, čau a dál se věnovat svýmu a nereagovat. :-p

ODPOVĚDĚT