Nevíte, jaká rýže se nelepí? (Znám jí ze závodních jídelen - pěkně oddělená jakoby sypká trochu tvrdší zrníčka.) Jakou rýži máte oblíbenou?
| Petra M. (lysoska) ID 91267 (25.9.2011, 12:11) | sypká je paraboiled ale je také nejméně zdravá. kupujeme basmati
ODPOVĚDĚT |
|
| Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (24.9.2011, 11:20) | my kupujeme jedině jasmínovou....... mám hrnec na rýži, ale jestli chcete sypkou tvrdší, pak parboiled .......jasmínová je lepivější ( aby se dala pěkně nabírat hůlkama ) parboiled by snad žádný asiat do hůlek nenabral , zůstal by hladovej
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie K. (lu456) ID 282449, mimibazar.cz/lu456 (24.9.2011, 8:52) | za nás jasmínová
ODPOVĚDĚT |
|
| michaela o. (London Baby) ID 279660, mimibazar.cz/londonbaby (24.9.2011, 1:15) | Za mě také Basmati. Rada od šéfkuchaře nejdřív rýži propláchnout v teplé vodě potom v co nejvíce horké dokut je voda mléčná a nakonec ve studené. Osmahnout na trošce oleje až začne odskakovat ode dna tak podlít vodou. Vodu dávám od oka, nebo na jeden a půl prstu nad hladinu rýže.Vařit 7-8 minut potom překrýt utěrkou a nechat dojít. Potom propíchat vidličkou at vyjde nadbytečná pára. Dražší rýže jsou již dobře propláchnuté a nelepí se ..............
ODPOVĚDĚT |
|
Eva B. (motalinka) ID 387268 (23.9.2011, 23:29) | My kupujeme jasmínovou od vietnamců Diamond Lion. Já rýži nemusím, ale po téhle se můžu utlouct
ODPOVĚDĚT |
|
| Václava Č. (VendaČih) ID 164401, mimibazar.cz/vendacih (23.9.2011, 22:36) | Parboiled od firmy Lagris
ODPOVĚDĚT |
| | Soňa M. (sopo) ID 315689 (24.9.2011, 9:33) |
souhlasím, také kupujeme
ODPOVĚDĚT |
| | Olga P. (Freya) ID 37220, mimibazar.cz/freya (24.9.2011, 9:17) |
souhlasím a také uncle bens
ODPOVĚDĚT |
|
| Nataša Urbanová (Natalinda3) ID 131143 (23.9.2011, 22:30) | mi už jedině basmati i děti ji milují
ODPOVĚDĚT |
|
| Helena Č. (Helena3) ID 46903, mimibazar.cz/helena3 (23.9.2011, 22:30) | My vaříme jedině basmati
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela Š. (myšák) ID 4704, mimibazar.cz/mysak (23.9.2011, 22:30) | Jedině basmati nebo arborio
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta H. (MatildaH) ID 295639 (23.9.2011, 22:21) | basmati a jasmínová
ODPOVĚDĚT |
|
| Lenka K. (kombloudek) ID 101237 (23.9.2011, 21:54) | Jedině basmati..
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie H. (Cinka L) ID 298529, mimibazar.cz/cinkal (23.9.2011, 21:47) | u nas basmati, na netu se da koupit 5kg taska, je super
ODPOVĚDĚT |
|
| Ivana K. (iwis8) ID 284459 (23.9.2011, 21:42) | parboiled
ODPOVĚDĚT |
|
| Darina V. (Darrrka) ID 47895 (23.9.2011, 21:25) | Basmati a jasmínová, nic jiného už ani nejím!
ODPOVĚDĚT |
|
| Eva J. (evuse76) ID 151559, mimibazar.cz/evuse76 (23.9.2011, 21:22) | Jasmínová a basmati
ODPOVĚDĚT |
|
| Alena K. (YILAN) ID 279703 (23.9.2011, 21:11) | jasminova ryze krasne voni
ODPOVĚDĚT |
|
| Jana S. (JanaSL.) ID 208674, mimibazar.cz/janasl02 (23.9.2011, 21:10) | vyzkoušeli jsme už hodně druhů rýže ale oblíbili jsme si nejvíc basmati
ODPOVĚDĚT |
|
| markéta k. (kainovka) ID 140917 (23.9.2011, 21:06) | dušená v troubě - parboleid od lagrisu
ODPOVĚDĚT |
|
| Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (23.9.2011, 21:00) | vitana parboiled. A řídím se tím, že čím lacinější, tím horší
ODPOVĚDĚT |
|
| eva p. (evicela) ID 205626 (23.9.2011, 20:58) | Parboilet, já napřed osmahnu na trošce oleje a potom teprve zaleju vodou, osolím a vařím. Není nikdy slepená.
ODPOVĚDĚT |
|
Celkem: 25 (zobrazuje se 1-20) | 1, 2 další >> |