Jídlo na oslavu
Ahoj maminky, poradíte mi nějaký osvědčený, dobrý a jednoduchý recept na teplé jídlo na manželovu oslavu narozenin? Mělo by to být maso :) Díky za receptíky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Radka V. (velinovaradka) ID 165710, mimibazar.cz/velinovaradka (30.3.2012, 19:41)
a co hovězí maso na víne s brusinkami a bramborovými noky (zajic) (zajic) (zajic)

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (29.3.2012, 8:08)
výborné je také naložené maso, naskládané do pekáčku, na to položím šunku, plátek sýra a vyklepnu vajíčko (nerozkvedlané), nebo nejdřív upeču ty plátky masa, zvlášť si udělám na pánvičce volská oka a ty dám na ty plátky masa a ještě chvilku nechám v troubě
další je maso naložené v zakysané smetaně s trochou majolky nebo tatarky, koření a lžičkou hořčice - je krásně šťavnaté a takové jemné - pak buď peču v troubě (vše podlívám vodou, žádný olej není třeba)nebo na pánvičce

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (29.3.2012, 8:05)
roláda v zapékací míse (nebo i ve formě na bisk. chlebíček, srnčí hřbet) - na dno mísy plátky másla a na to rozložit maso - klidně to můžou být i kousky, pečením se to spojí v jeden celek - dávám tak naložená kuřecí nebo krůtí prsa - potřít hořčicí a uložit na to suroviny, jaké máte rádi - anglickou, plát. sýr, mozarella, šunka, (výborné je z nějakým výraznějším salámem jako např. paprikáč, uherák), olivy, zavařená paprika, žampiony, špenát, vaječina atd. a přikrýt opět masem - opět klidně kousky nemusí to být jeden velký kus masa, dáme péct do trouby, chvíli před dopečením ještě pokladu nahoru mozarellu, nechám vystydnout a dá se krájet na krásné plátky, nekrájet horké, rozpadá se

ODPOVĚDĚT
regina m. (gima) ID 422895 (28.3.2012, 22:48)
Havirskou slamastiku...do masa kapsu, naplnit slaninou,zampiony,uzeninou typu cabajky, muzete okorenit pikantnim korenim, muzete trochu cibule, vse
nadroboucko pokrajene...pak uz jenom v troube dusit, zakryte, ku konci odkryt,
aby byla kurcicka...puvodni recept je s bramboracky, ale staci i s brambory...
moc vonave,stavicka je cabajkova,moooc dobre...

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Morroc) ID 410318 (28.3.2012, 22:10)
Já dělávám už několik let tohle, jen s opečeným chlebem - http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=121746&user=410318

ODPOVĚDĚT
Linda H. (linda02) ID 36684, mimibazar.cz/linda02 (28.3.2012, 22:02)
tak udělejte od každého kousek, mini řízečky, masové kuličky, kuřecí paličky a párečky na prasátka :-) k tomu brambor nebo zel,.salát popř hranolky :-) :-) a nebo pokud bez práce tak bych klasiku kuřata nebo sekanou :-)

ODPOVĚDĚT
Anežka B. (anešis) ID 188117 (28.3.2012, 21:57)
Tak já budu mít oslavu v neděli a chystám se na tu kuřecí roládu http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=22700

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (29.3.2012, 8:09)
taky tak dělávám, ale ve skleněné pečící míse a není třeba ani dávat ten pečíčí papír. jen je třeba krájet až když je roláda trochu vystydlá, jinak se rozpadá, krásně se spojí až trochu vychladne

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (brouk1975) ID 297884 (28.3.2012, 21:29)
Viděla bych to na krkovici. Plátky vložte do pekáčku,osolte,opepřete, proložte kapií,okurkami, horčicí, kečupem, cibulí a dejte péct. Nebo je i dobrá krkovička v sáčku,tuším od Maggi? Vitany?

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (28.3.2012, 21:14)
Možná nějaké špízy - připravit si předem, nebo krkovice (kuřecí prsa) zapečená na plátky se vším, co máte rádi (cibule, slanina, sýr - nebo porek, šunka, niva...). U toho nemusíte stát, šupnete do trouby. Záleží, pro kolik to myslíte lidí. Ale stejně - můj manžel by byl stejně nejšťastnější z guláše nebo sekané ,-) (zajic)

ODPOVĚDĚT
Jana S. (JanaSL.) ID 208674, mimibazar.cz/janasl02 (28.3.2012, 21:04)
Dělala jsem už několikrát a měly velký úspěch http://recepty.vareni.cz/uzasne-jogurtove-rizky/ (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (28.3.2012, 21:03)
klasika-brsalát a kuřecí či vepřový řízek...nebobych volila,sice dražší,ale mám to ráda-panenka s brusinkami a kroketami |:o)

ODPOVĚDĚT