Setkání ke dni matek - soutěž
Poradí mi někdo nějakou vhodnou soutěž? Máme setkání ke dni matek u nás na vesnici a mám na starost nějakou krátkou soutěž, nebo zajímavosti. Nic vhodného mě nenapadá. Děkuji moc za vaše tipy. Petra
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Romana P. (pelda77) ID 128121 (18.5.2012, 9:00)
Pokud je to pouze pro maminky, tak my jsme si pozvali vizážistku s Mary Key a tam radila s líčením, péči o pleť... pak já jsem udělala ukázku jak se potahují dorty, pak jsme je rozkrájeli uvařili kafíčko a dál pokračovali v líčení a diskuzi.... (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka Ř. (rezacovaji) ID 127714 (17.5.2012, 22:40)
Mně napadá koláčová soutěž, ale to je spíš domácí příprava a je to dlouhé - každý upěče, ochutnávka, boduje se. Pak mě napadlo nějaká miss - třeba s dítětem - aby každý něco předvedl a také se to pak může obodovat, ale vše je na dlouho. Krátká - nějaké hry od dětí středního věku.

ODPOVĚDĚT
jana n. (marokoko) ID 365004 (17.5.2012, 20:30)
my jsme jednou měli soutěž pro pro rodiče, šlo by to i pro maminky, ale s tatinkama to byla větší legrace.Rodiče jsme rozdělili na dvě družstva o stejném počtu,stoupli si proti sobě na nakreslenou čáru, nebo provaz.Dostali za úkol seřadit se podle velikosti ,ale zůstat na čárě.Museli tedy opatrně kolem sebe přelézat, tisknout se k sobě aby nespadli z čáry.Vítězné družstvo dostalo odměnu. (Y)

ODPOVĚDĚT