|
| eva p. (evicela) ID 205626 (10.7.2012, 12:12) | já dělám hovězí zadní, podusím na cibuli a másle do měkka, jen sůl a pepř a podlévám jen tak aby se to nepřipálilo, maso má jen maličko silné štávičky a tou to poleju, dělám to tak i ke špenátu a je to
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka B. (LenicaB) ID 223468, mimibazar.cz/lenicab (10.7.2012, 11:55) | Koprovku děláme jen z vajíčkem,nemusíme mít maso každý den,zrovna u nás dnes byla a bude i zítra,máme knedlík,vejce,koprovku.
ODPOVĚDĚT |
|
| Alena V. (Vidy) ID 403512 (10.7.2012, 12:54) |
ODPOVĚDĚT |
|
| Jana P. (Januš) ID 170115 (upraveno 10.7.2012, 12:37) | Já dám vařit vepřovou plec nebo kýtu. Je to moc dobré. A z vývaru potom dělám omáčku. Máme to tak doma nejraději.
ODPOVĚDĚT |
|
| Pavla G. (pavlags) ID 89188 (10.7.2012, 10:57) | Hovězí, ale já vždycky s vajíčkem
ODPOVĚDĚT |
|
| Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (10.7.2012, 10:33) | Hovězí je klasika, stejně tak jako vejce. Ale libové vepřové (kýta) nebo kuřecí plátek jsme již také zkusili a jde to Jen to uzené nebo párek by mě asi tahalo za chuťové pohárky
ODPOVĚDĚT |
|
Petra C. (Petulka11) ID 196798, mimibazar.cz/petulka11 (10.7.2012, 9:54) | My ji měli minule s uzeným a zrovna včera s opečeným špekáčkem. Šlo to taky.
ODPOVĚDĚT |
| | Petra D. (pedl) ID 5442, mimibazar.cz/pedl (10.7.2012, 12:12) |
No to snad ne
ODPOVĚDĚT |
| | Andrea H. (Babu13) ID 73351, mimibazar.cz/babu13 (10.7.2012, 11:16) |
Koprovku s opečeným špekáčkem?
ODPOVĚDĚT |
| | | Eva L. (eva567) ID 296603, mimibazar.cz/eva567 (10.7.2012, 11:48) |
Tak než s opečeným špekáčkem tak to raději s vajíčkem nebo jenom bramborkem...
ODPOVĚDĚT |
|
| Ladislava K. (vevey) ID 74972, mimibazar.cz/vevey (10.7.2012, 9:41) | já nejraději koprovku s vajíčkem.... jinak klasika hovězí
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (10.7.2012, 9:24) | Jakékoliv,v podstatě.Základ je hovězí,ale dělala jsem i s vepřovým(plec),ale i kuřecí..i k rybám se to dá. Záleží co kdo rád a jaký má chutě..
ODPOVĚDĚT |
|
| Adriana D. (ebu) ID 51635, mimibazar.cz/ebu (10.7.2012, 9:17) | Dávám hovězí nebo vajíčko. Nedávno jsem osmahla kuřecí prsa jen na másle, koprovka a brambory a super!
ODPOVĚDĚT |
|
| Věra E. (Jonáš7) ID 72486, mimibazar.cz/jonas7 (10.7.2012, 9:14) | přední hovězí ..ale minule jsem pospíchala a udělala jsem kuřecí plátky jen tak na kapce oleje a super !!!no a pro ozdobu vejce
ODPOVĚDĚT |
|
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 31112 (10.7.2012, 9:12) | Já dávám hovězí ke knedlíku a vajíčko k bramborům.
ODPOVĚDĚT |
|
denca m. (sinkaninka) ID 408901 (10.7.2012, 9:07) | hovezi nebo vajicko
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (10.7.2012, 9:06) | za mě ke koprovce jedině hovězí
ODPOVĚDĚT |
|
| Jarka S. (pupuša) ID 91897 (10.7.2012, 8:57) | Ke koprovce patří hovězí. Je jedno jestli použijete zadní nebo přední. Dá se použít například i žebro nebo pupek - za předpokladu, že půjde o hezký, méně prorostlý kus.
ODPOVĚDĚT |
|
| Jitka V. (JíVla) ID 304702, mimibazar.cz/jivla (10.7.2012, 8:49) | Já dávám hovězí a vajíčko - hovězí nakrájím na kostky a podusím v papiňáku a pak do toho šoupnu zbytek ingrediencí. K tomu brambory nebo houskový knedlík.
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana M. (hanys77) ID 108846, mimibazar.cz/hanys77 (10.7.2012, 8:48) | Souhlasím s Katkou. Také hovězí nebo vajíčko.
ODPOVĚDĚT |
|
| Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (10.7.2012, 8:45) | mě se k tomu nejvíc hodí hovězí, jinak vajíčko nebo párek
ODPOVĚDĚT |
| | Jita R. (koblizecek) ID 56433 (10.7.2012, 9:40) |
Parek ke koprovce??
ODPOVĚDĚT |
| | | Eva L. (eva567) ID 296603, mimibazar.cz/eva567 (10.7.2012, 11:49) |
Párek néééé!!!!
ODPOVĚDĚT |
|