Doporučte, čím nahrazujete kečup.
Alena V. (Elinqa) ID 61068, mimibazar.cz/elinqa (10.9.2013, 21:42) | Někdy dělám rychlovku, rozmixuju plechovku rajčat, česnek podle chuti a pak zamíchám bazalku a potírám...
ODPOVĚDĚT |
|
| Pavlína H. (adula) ID 14583 (10.9.2013, 21:36) | rozmixuju 2 rajčata,2 stroužky česneku,trochu oliv. oleje a osolit
ODPOVĚDĚT |
|
| Dagmar Š. (šimi) ID 1645, mimibazar.cz/simidag (10.9.2013, 21:27) | Nám moc chutná malinko potřít olejem, posypat sezamovým semínkem, koření a v polovině pečení natřít zakysanou smetanou
ODPOVĚDĚT |
| | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 21:40) |
Myslíte natřít smetanu až na všechny ingredience nahoru? Nebo jen potřít samotné pizza těsto?
ODPOVĚDĚT |
| | | Dagmar Š. (šimi) ID 1645, mimibazar.cz/simidag (10.9.2013, 22:55) |
až se ten sezam s kořením trochu zapeče, tak natřít zakysankou. Ještě jsme jí zkoušeli na sladko s banánem, broskvemi, jahodami nakydat zakysanou smetanu a vůbec to nebylo špatný
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta S. (Terinecka) ID 19252, mimibazar.cz/terinecka (10.9.2013, 20:12) | já dělám na pizzu omáčku: plechovka rajčat, malá cibule, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, půl lžičky cukru a oregano podle chuti. Všechno spolu rozmixovat. Pak už pizzu obložit čím je libo
ODPOVĚDĚT |
|
| Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 15:05) | Ženy, a ta smetanová verze by nějaká nebyla?
ODPOVĚDĚT |
| | Jana R. (Jaňulka87) ID 207477 (10.9.2013, 16:58) |
My občas děláme. Ne se zakysanou smetanou, ale normální - ke šlehání. Nastrouhám do ní trochu nivy nebo obyč sýra, aby se trošku zahustila (někdy přidám i prolisovaný česnek) a naleju na těsto a pak přidám ostatní ingredience. Po upečení nechat pizzu chvíli stát a pak nakrájet. Nic nevytéká a nám to tak chutná víc než s rajčatovým základem Ale jinak si myslím, že by to šlo klidně i s tou zakysankou
ODPOVĚDĚT |
| | | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 19:45) |
Díky, vyzkouším.
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra k. (petulisek) ID 125836 (10.9.2013, 14:34) | Polpa di pomodoro nebo jen obyč protlak, pak posypu oreganem, kečup fakt nee.
ODPOVĚDĚT |
|
Jana I. (janai) ID 132190, mimibazar.cz/janai (10.9.2013, 13:40) | Cojsemobjevila tento recept, tak už s ničímjiným,než s touhle pastou nepeču. Když zbyde kus syrového celeru, co se "nevejde" do vývaru apod., nadělámsi toto i do zásoby a zamrazím. Nejdřív jsem k tomu moc důvěru neměla - celer a mrkev , ale nám to fakt moc chutná. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=52118
ODPOVĚDĚT |
| | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 19:56) |
Díky, to vypadá zajímavě s tou zeleninou.
ODPOVĚDĚT |
|
Klára Ž. (Klarka137) ID 41996, mimibazar.cz/klarka137 (10.9.2013, 13:06) | Děláme si vlastní sugo.. Přes léto z rajčat.. zamrazíme.. když v zimě dojde, kupuji loupaná rajčata v plechovce a sugo dělám z nich.. Kečup bych tam nedala ani za nic
ODPOVĚDĚT |
|
| pavla zelenková (londra) ID 182997 (10.9.2013, 12:49) | kupuji protlak a přidám česnek a oregáno.........jestli bude moc kyselé, tak přidám med
ODPOVĚDĚT |
|
| Olga J. (ólinuška) ID 161504, mimibazar.cz/olinuska (10.9.2013, 11:46) | rozmixovaná rajčata s bazalkou a sýrem anebo se špenátem,kukuřicí a sýrem
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka H. (LHL) ID 323072 (10.9.2013, 11:31) | Holkýýýý, mám chuť na pizzu Asi s večer dáme
ODPOVĚDĚT |
| | Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (10.9.2013, 12:30) |
My měli včera k véče
ODPOVĚDĚT |
| | Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (10.9.2013, 12:23) |
jejda, já právě 6 kousků upekla
ODPOVĚDĚT |
|
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (10.9.2013, 11:09) | s kečupem nám nechutná, dřív jsme to jedli, dneska už je to pro mě vyloženě hnusný na trošce oleje si osmahnu cibuli, přidám 2 krabičky rajčatového protlaku (kupuji Italský v Lidlu), trošku soli, cukru, pepře, koření bazalka, oregano, paprika a ke konci dám česnek, chvíli povařím, nechám trošku vychlanout a rozmixuju, je to stejná potírka jako v pizzérce a je to fakt ňamka, zrovna jí jdu připravovat na večer na pizzu
ODPOVĚDĚT |
| | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 15:03) |
Evo, díky, tahle se mi asi zamlouvá nejlíp. Když je jí víc, dá se ještě uzavřená nějakou dobu skladovat v ledničce (třeba týden)? Nezkoušela jste?
ODPOVĚDĚT |
| | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (10.9.2013, 15:38) |
ano, můžete si naporcovat např. do skleniček od přesnídávky a den předem vyndat do lednice a nechat postupně rozmrznout, je jako čerstvá uvidíte, že Vám bude moc chutnat
ODPOVĚDĚT |
| | | | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 19:57) |
Jo i zmrazit? Super.
ODPOVĚDĚT |
| | Bronislava B. (broni77) ID 405162 (10.9.2013, 12:38) |
dělám stejně, je výborná
ODPOVĚDĚT |
|
Renáta B. (tebilly) ID 249212 (10.9.2013, 10:54) | Rozehrejete olivovy olej, pridate prolisovany cesnek, nechate provonet, pridate rozmixovanou plechovku rajcat a nechate varit. Dosolite, dopeprite, pridate oregano Jinak uz to nedelam.
ODPOVĚDĚT |
|
| Lenka M. (Leamm) ID 179407 (10.9.2013, 10:47) | Dávám rajský protlak, do něho prolisuju česnek a podle chuti oregano.
ODPOVĚDĚT |
| | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (10.9.2013, 10:51) |
Přesně tak to dělám já. Kupuji 500 g krabičky čistých rajčat bez příměsí.
ODPOVĚDĚT |
|
| Romana F. (čoklet) ID 229624, mimibazar.cz/coklet (10.9.2013, 10:37) | já dávám ratatuj je mnam zavařuju si ho dopředu a pak už davam cely rok na picu
ODPOVĚDĚT |
|
| Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (10.9.2013, 10:29) | A třeba něco se zakysanou smetanou? Nebude to téct?
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (10.9.2013, 10:08) | dělám si vlastní nesolení, neslazený, nekyselený protlak -jen rajčata, zelenina a bylinky.
ODPOVĚDĚT |
|
| Monika D. (monapupp) ID 259238, mimibazar.cz/monapupp (upraveno 10.9.2013, 11:03) | Dělám si domácí protlak, ale pokud nechcete rajčata, tak dejte jen olivový olej a česnek
ODPOVĚDĚT |
|
| Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (10.9.2013, 9:42) | kečup nedávám, dávám rajčata v plechovce určená na pizzu
ODPOVĚDĚT |
|