| Dagmar Ž. (emilek :-)) ID 144259, mimibazar.cz/emilekzadnik (13.4.2016, 8:52) |
Zatím nejlepší pizza, kterou jsem kdy pekla, jedla a kterou mi chválí každý, kdo ochutnal, je ta od Vaňka 500 ml vody, 10 g droždí, 10 g cukru krystal, 50 ml olivového oleje, 1 kg hladké mouky, 30 g soli. Naprosto jednoduše to všechno naflákám do pekárny, zapnu program těsto (trvá 1,5 hodiny), pak vyklopím, rozdělím na bochánky a peču. Nebo potřu olivovým olejem, přikryju folií a buď nechám kynout dál, nebo schovám do ledničky a upeču klidně druhý den. Žádné velké crcání, žádná pravidla co jak dlouho musí kynout, prostě vyhodím z pekárny, roztahám, napatlám ostatní suroviny a upeču. Krásně se s těstem pracuje. Jediné co dodržuju je, že dávám na rozpálený plech - vytvaruju si těsto už na pečícím papíru a ten pak přetáhnu na rozpálený plech. Peču na cca 220°C horkovzuch
ODPOVĚDĚT |
| | Květoslava O. (oplovka) ID 389199, mimibazar.cz/oplovka (13.4.2016, 10:07) |
Také se přikláním k tomuto receptu a nejlepší je , když dávám Pizza mouku
ODPOVĚDĚT |
| | Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (13.4.2016, 9:29) |
také dělám tuhle...nejlepší
ODPOVĚDĚT |