Mleté maso na gril
Prosím, doporučte, placičky, kuličky z mletého, mohou být i s nějakou zdravou příměsí (vločky, pohanka), aby se nerozpadaly. Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (25.8.2016, 22:54)
Mleté maso (dle chuti- nejčastěji mix ) osolím , opepřím, nasekám čerstvé bylinky(oregano, thymián, majoránka, libeček) a někdy přidám koření "kuře gril" či koření na mletá masa od Antonína. Vše řádně promíchám a my máme nejraději "šašliky" udělám válečky a ty napíchnu na špejle a jakoby utlačím a ogrilovat - ty si žádají strávníci nejčastěji... a pak klasické hamburgery - do prostřed dám malinký kousíček másla a udělám důlek do masa z jedné strany... (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (25.8.2016, 21:46)
Takže my děláme hamburger přímo od Pohlreicha a je naprosto luxusní (Y) (Y) (Y)
750g mletého hovězího masa
20gzeleného pepře muže být i černý
20gčerstvého tymiánu
lžice worčestru
lžice francouzské hořčice
sul dle chuti
smíchám vše do kupy a utvořím placičky které na grilu opeču a dám do rozpečené bulky spolu s kečupem majonézou nebo dip co máte r ádi k tomu nějakou zeleninu ledový salát okurek rajče cibule a fakt výborné (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana S. (českolipačka) ID 559236 (25.8.2016, 17:43)
Nerozpadnou se pokud je pořádně rukama dlouho promísíte s trochou vody. Takže jen mleté, voda, koření, nic víc.

ODPOVĚDĚT
Petra V. (vichulka) ID 28839, mimibazar.cz/vichulka (25.8.2016, 14:42)
Děláme hovězí/vepřové půl na půl. Jen osolím, udělàm dvě tenší placičky, mezi ně zabalím kolečko bylinkového másla, víc nic :-) Je to burgr podle Polrajcha a je naprosto luxusní mezi dvě rozpečené polovičky housky, používáme celozrnné , na to plátek čedaru, salát rajské i třeba trochu majolky - nemusí být. Na grilu mleté neděláme jinak :-)

ODPOVĚDĚT
Jaroslava D. (Járinkaa2) ID 329911, mimibazar.cz/jarinkaa2 (25.8.2016, 12:00)
Dělám jen klasiku,pomelu bůček a plecko,smíchám,osolím opepřím,přidám trochu vody a nejlépe přes noc nechám uležet.
Někdy přidávám i cibili na kostičky,ale děti to nechtějí,tak dělám půl na půl.
Nerozpadají se a bývají šťavnaté.

ODPOVĚDĚT