Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nádherná bílá cool mikina Abercrombie & Fitch - S - top stav
Suprová stylová kvalitní a nádherná mikča - klokanka s parádní efektní obří kapucí a trendy šňůrkou. Je fantastická, mně už bohužel malá, jinak bych ji nedala, patřila mezi moje nejmilovanější.

Materiál velmi příjemný a kvalitní, uvnitř počesaný, je trochu hřejivá, já ji ale tahala i v chladnějším létě :-) 60% bavlna + 40% polyester.

Vel. udaná XS, ale řadím do S, vhodná je i pro S a užší M, pak už je bohužel knop. Délka 54 cm. Průramky 42-47 cm, přibl. v obl. pasu 37-42 cm, šířka spodního rantlu 37-43 cm. Délka rukávu od krku 73 cm, vnitřní rukáv 54 cm.

Stav super, top, ideál, bez vady, byla ale jednou z mých favoritek, nosila jsem ji dost hodně, i když to není díky kvalitě tolik znát, novou mikču proto nečekejte, je ale naprosto na parádu!!! Kvalitní super kousek.

Famózní dvojka s těmi 3/4 kraťasy River Island, báječně se k sobě stylově hodí, já je tak tahala v jednom kuse, moc ráda bych je prodala spolu, je opravdu škoda je rozdělit!!! Můžete i doladit outfit stylovými žádanými teniskami British Knights, kvalitní super sladěný trio :-) vše v mém albíčku.

Pošt. a balné: 67,- kč - zásilkovna... a můžete vybírat spoustu dalších pěkných kousků až do 50 cm balíčku do 5 kg :-)
  • Velikost: S
  • Značka: ABERCROMBIE & FITCH
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 90; Zásilkovna 67; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 470

* Takto označená pole jsou povinná
*