Podělte se. Já dělám fazolovou polévku, chilli co carne, v létě fazolový salát a ráda bych znala více receptů.
| Eliška J. (elzal) ID 65300, mimibazar.cz/elzal (18.2.2013, 14:26) | v sobotu jsem dělala, vařím je dohromady s uzeným kolem, jak jou fazole měkké, koleno vytáhnu ( když je ještě nedovařené, uvařím v jiném hrnci úplně do měkka ). Fazole ochutím vegetou, majoránkou, trochou česneku, octem a zahustím máslovou jížkou. K tomu obrané uzené koleno, luxusní mňamka Aby fazole nenadýmali, tak je večer namočte, ráno vodu slijte a dejte vařit, jakmile začnou vřít, opět vodu slijte a dejte vařit v nové. Opravdu to funguje !!!
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (19.2.2013, 20:48) |
Díky , s uzeným neznám, určitě zkusím
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (18.2.2013, 10:24) | Fazole mám často v jídelníčku.Naposled jsem dělala pomazánku,ale neskutečně nadýmala a nedělala mi dobře,takže příště dělat asi nebudu a navíc to byla dlouhá příprava,tak doporučuju z fazolí z konzervy. potom se chystám na http://www.veganske-recepty.wz.cz/recepty/misto-masa/fazolova-sekana.html ,potom různé tortilly,burritos,fazolový guláš.nebo jen beans on toast (opečený toastový chleba a na to teplé fazole v rajč.om.)někde bych měla mít i recept na "hamburgery" z fazolí,nebo čočky,už přesně nevím.
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (18.2.2013, 14:19) |
My máme taky fazole rádi, dokonce i , ale doma jsme je nevařili, tak moc receptů neznám. Díky
ODPOVĚDĚT |
| Marie S. (sesemka) ID 278823 (18.2.2013, 14:09) |
aby fazolky nenadýmaly, doporučuje se slít ta voda, ve které jste je máčela, přijdete sice o nějaké významné látky, prý to ale pomáhá ... nevím, neslívám ...
ODPOVĚDĚT |
| | | Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (18.2.2013, 14:45) |
no hlavně nadýmá ta slupka,je špatně stravitelná,vodu jsem samozřejmě slila a dala novou,to je pravidlo,ale nepomohlo přitom ty z konzervy nic nedělaj,ale co,jednou za čas se to dá přežít,nebavilo mě už kupovat ty hotové,ale asi u toho zůstanu
ODPOVĚDĚT |
| | | Marie S. (sesemka) ID 278823 (18.2.2013, 23:50) |
Jo, konzervované jsou asi extra zakonzervovány nějakýma éčkama, večer jsem snědla celou plechovku bílých v rajském nálevu připravenou dle mého receptu, ještě jsem tam přidala steak koření a zatím je mi fajn Ono spoustu polotovarů vyrábějí v číně, že jo a víme, co v éčkách je ...
ODPOVĚDĚT |
|
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (18.2.2013, 14:17) |
Díky, tak to určitě zkusím . To bude určitě dobrota
ODPOVĚDĚT |
|
Marie S. (sesemka) ID 278823 (18.2.2013, 7:10) | mexické, mám v receptech ...
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (18.2.2013, 13:28) |
Díky
ODPOVĚDĚT |
|
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (18.2.2013, 13:35) |
Díky
ODPOVĚDĚT |
| | VERKA T. (verrinek) ID 134132, mimibazar.cz/verrinek (17.2.2013, 23:18) |
jéééé díky fazolománie
ODPOVĚDĚT |
|
| VERKA T. (verrinek) ID 134132, mimibazar.cz/verrinek (17.2.2013, 22:17) | tak to já se ráda přidám,taky fazole milujeme,klidně jen z octem a špekem ,ale fazolovou pomazánku bych ráda zkusila,u nás frčí fazolová polívka každý týden
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (17.2.2013, 22:21) |
S octem a špekem , uvařené trochu okyselit a pak na ně osmahnutý špek, jo díky
ODPOVĚDĚT |
| | | VERKA T. (verrinek) ID 134132, mimibazar.cz/verrinek (17.2.2013, 23:11) |
jo jo,přesně tak,a čerstvý chlebíček
ODPOVĚDĚT |
|
| Jitka A. (jitkaad) ID 134108 (17.2.2013, 22:14) | Já dělávám pomazánku
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (17.2.2013, 22:20) |
A mohu poprosit o recept, jak na ní
ODPOVĚDĚT |
| | | Jitka A. (jitkaad) ID 134108 (18.2.2013, 9:05) |
Fazole z plechovky, nebo uvařené, to je jedno, rozmixuju, přidám krapet oleje, pak přidám cibulku nadrobno, česnek,lžičku hořčice,pepř sůl to je takový základ, pak přidávám různé ingredience, co jsou doma, šunku, zeleninu, kyselou okurku, tu tam mám ráda
ODPOVĚDĚT |
| | | | Marie U. (Marienova) ID 126106 (18.2.2013, 13:31) |
Díky moc, určitě zkusím
ODPOVĚDĚT |
|