| Michaela D. (BRUSÍČEK) ID 108219, mimibazar.cz/dancena (12.4.2013, 17:52) | Též růčo,občas ruč.šlehačem.Horké šťouchadlem s kouskem másla,pak postupně přidávám mléko.V závěru vezmu metličku a vyšlehám co nejvíc.Někdy vmíchám cibulku,někdy pažitku a nebo tavený sýr
ODPOVĚDĚT |
|
| Bohdana U. (Bohdana123) ID 422355 (12.4.2013, 11:11) | Hodně záleží na varném typu brambor. Z výborných žlutých brambor typu A uděláte skvělý bramborový salát, ale pokud je použijete na bramborovou kaši, tak z toho máte kyt. Na kaši používám varný typ B,míchám ji ručním mixérem, nejdříve na nižší otáčky, pak přidám mléko plus osmaženou cibulku, zvýším otáčky a kaše je nadýchaná.
ODPOVĚDĚT |
|
| Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (12.4.2013, 10:37) | Dělám klasickým šťouchadlem...brambory musí být hodně ubvařené-skoro rozvařené-horké rozšťouchám nejdřív samotné, pak s máslem, nakonec s mlíkem a smetanou. Hrudky nemám...z robotu nám nechutná, připadá mi taková lepivá...
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra K. (Lůcaky) ID 326276, mimibazar.cz/lucaky (12.4.2013, 10:12) | Já v robotu je pak krásně jemná
ODPOVĚDĚT |
|
| jarmila š. (jarla) ID 263223 (12.4.2013, 8:42) | ručním šlehačem
ODPOVĚDĚT |
|
| Olga J. (ólinuška) ID 161504, mimibazar.cz/olinuska (12.4.2013, 8:04) | rozšťouchám brambory s máslem,přidám horké mléko a vyšlehám ručním šlehačem,je krásně sametová
ODPOVĚDĚT |
| Kamila M. (kamiki) ID 437266 (12.4.2013, 11:30) |
Ano,taky takto dělám,hlavně to mléko musí být horké,pak se to krásně našlehá.
ODPOVĚDĚT |
| | Petra L. (ludvajska) ID 176170 (12.4.2013, 9:59) |
taky tak
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela K. (Mikrah) ID 167589 (12.4.2013, 6:57) | ručně
ODPOVĚDĚT |
|
| pavla zelenková (londra) ID 182997 (upraveno 12.4.2013, 22:29) | ručně, ale musíte nejdříve proštouchat brambory bez mléka!! až to už nejde přidám teprve teplé mléko- konečně je hladká
ODPOVĚDĚT |
|
| Dana Š. (danuschka) ID 57467, mimibazar.cz/danuschka (11.4.2013, 22:56) | Já tedy jen šťouchadlem s máslem a mlékem, nesnášíme mixovanou, je to jako lepidlo
ODPOVĚDĚT |
|
| Iva M. (Mazlik1609) ID 48648, mimibazar.cz/mazlik1609 (11.4.2013, 22:35) | ručním šlehačem - brambory nechám trochu více uvařit, sleji vodu, rozšlehám nejdříve brambory na hustouuu kaši a pak přidám mléko a asi 1cm másla a došlehám do požadované hustoty. je vždy super jemná a chutná
ODPOVĚDĚT |
|
| Veronika K. (Engalore) ID 374788, mimibazar.cz/engalore (11.4.2013, 22:29) | Šlehačem, s mlékem a dost másla, někdy dám i šlehajdu. Dobrota je posypat nivou.
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (12.4.2013, 10:29) |
Díky, určitě zkusím
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (11.4.2013, 22:18) | ručním šlehačem
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (12.4.2013, 10:29) |
Taky, ono je to tak pohodlné
ODPOVĚDĚT |
|
| inka m. (gienia) ID 294251, mimibazar.cz/gienia (11.4.2013, 22:05) | Ja davam do kaši horke mléko a lžicí doma uškvařeného sádla -tak to mame radi
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (12.4.2013, 10:28) |
Díky, zajímavé
ODPOVĚDĚT |
|
michaela g. (pipinka123) ID 423831 (11.4.2013, 21:59) | já se snažím dělat jídla co nejvíce dietní, takže ušlehám jen brambory s mlékem, ani není poznat že tam není máslo
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 22:03) |
Taky někdy ošidím
ODPOVĚDĚT |
|
| Andrea B. (BLBE NAPADY) ID 79691, mimibazar.cz/blbenapady (11.4.2013, 21:59) | ručním šlehačem....mléko+ máslo
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 22:02) |
Díky
ODPOVĚDĚT |
|
Dana P. (DanušaP) ID 238115 (11.4.2013, 21:49) | já většinou růčo fůčo takovým tím šťouchadlem, nechce si mi pak mýt robot
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 21:55) |
Právě, co mám pekárnu, tak robot moc nepoužívám, tak ho asi víc pouklidím nebo se ho zbavím, ale ta kaše...ta mi vrtá hlavou . Zkusím taky ručně.
ODPOVĚDĚT |
|
| Ludmila K. (tyrkysový kamínek) ID 182593, mimibazar.cz/tyrkysovykaminek (11.4.2013, 21:49) | Uvařené brambory rozšťouchám, přidám vařicí mléko ve kterém už mám rozpuštěné máslo.Vše mixerem rozšlehám na jemný krém.Na hodně jemno nakrájenou cibulku spěním na oleji nebo másle do barvy brambor a a zašlehám do kaše. Jedla jsem to u kámošky a moc mi to chutnalo. Cítila jsem cibulku a přitom tam nebyla vidět.Od té doby to také tak dělám.
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 21:53) |
Díky, já dělám pořád jen obyčejnou, s mlékem a máslem. Určitě zkusím.
ODPOVĚDĚT |
|
| Eva K. (Sofiny) ID 167269, mimibazar.cz/sofiny (11.4.2013, 21:37) | uvařím brambory dost doměka, rozšťouchám šťouchadlem velké kusy, osolím, přidám ohřáté mléko, máslo a žloutek, malinko smetany 30% jen pro jemnost, vezmu vrtule na šlehání šlehačky a našlehám, dle potřeby a konzistence přidávám mléko. Na hotovou kaši na talíři nakrájím na kolečka syrovou neupravenou cibuli, takto to zbožňujem...A každý kdo u nás jedl, začal dělat stejným způsobem. papa
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 21:41) |
Díky . Tak se žloutkem teda neznám, to může být dobrota, ještě s tou cibulí, určitě zkusím
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (11.4.2013, 21:35) | Šťouchačkou na brambory+mixér..ale jak kdy,spíš ručně,ne vždy se mi chce vytahovat mixér.
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 21:37) |
A mixerem, asi metlama, že .
ODPOVĚDĚT |
| | | Michaela Š. (Misanera) ID 437536 (11.4.2013, 22:52) |
Ano,klasickýma.
ODPOVĚDĚT |
|
| LENKA K. (konele) ID 171472 (11.4.2013, 21:34) | ROBOTEM
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (11.4.2013, 22:03) |
Díky
ODPOVĚDĚT |
|