| Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (12.6.2014, 12:48) |
Nevím, jaký je rozdíl, mám jen Panini gril (od Breville) - na tousty je super, používám často. Zeleninu jsem na tom samotnou nedělala, ale myslím, že by to šlo v pohodě, maso bych na teflonu nedělal vůbec.
ODPOVĚDĚT |
| | Marie U. (Marienova) ID 126106 (12.6.2014, 12:57) |
Takže tousťák, bagetku, rohlík obložit a propéct to je jasný a co třeba dát rozpéct např. plátek chleba, šunku, na to sýr to jde nebo se to musí připlácnout i z vrchu . A ten kontaktní bude mít taky teflon. Myslíte, že je teflon škodlivý nebo proč by jste nedělala maso?
ODPOVĚDĚT |
| | | Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (12.6.2014, 13:07) |
Panini gril se vždycky připlácne i shora, takže to chce vrstvu pečiva i nahoře. Maso bych tam nedělala hlavně proto, že na teflonu dělané mi přijde jako kus hadru. Minutkové maso chce vysokou teplotu, aby maso zůstalo šťavnaté, a s tou se teflon moc nesnáší.
ODPOVĚDĚT |